Blonde: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας με την Ana de Armas

Η πιο ακατάλληλη ταινία στην ιστορία του Netflix

Ana de Armas  blonde

To πρώτο επίσημο trailer του πολυαναμενόμενου «Blonde» κυκλοφόρησε το Netflix. Πρόκειται για την ημιβιογραφική ταινία που η Ana de Armas μεταμορφώνεται σε Μέριλιν Μονρόε, το απόλυτο σεξ σίμπολ, την απόλυτη σταρ του Χόλιγουντ όλων των εποχών.

 

Σε σκηνοθεσία Άντριου Ντόμινικ, η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Τζόις Κάρολ Όουτς και πρόκειται για  μια μυθοπλαστική απεικόνιση της πολυτάραχης ζωής της Μονρό. 

blonde

Στο «Blonde» η μελαχρινή καλλονή Ana de Armas, έχει μεταμορφωθεί σε ξανθιά και είναι «φτυστή» η Μέριλιν.

Από το trailer φαίνεται ότι ο σκηνοθέτης θα παρουσιάσει μια άλλη πλευρά της Μέριλιν Μονρόε, την οποία κανένας δε μπορούσε να δει, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε μια λεζάντα του. 

«Ήθελε ο κόσμος να βιώσει πώς ήταν να είσαι όχι μόνο η Μέριλιν αλλά και η Νόρμα Τζιν (το πραγματικό όνομα της Μονρόε). Βρήκα αυτήν την πιο τολμηρή, όχι απολογητική και φεμινιστική θέση της ταινίας στην ιστορία της που έχω δει ποτέ», είχε πει η de Armas σε δηλώσεις της.

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, θα πραγματοποιηθεί στο Φεστιβάλ της Βενετίας, το οποί θα διεξαχθεί από 31 Αυγούστου ως 10 Σεπτεμβρίου 2022.

Ακόμα, έγινε γνωστό ότι η ταινία θα καθυστερήσει μια εβδομάδα και αντί για τις 23/09, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου στο Netflix. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top