Elif: H Ελίφ είναι άρρωστη στην έπαυλη - Δείτε το νέο επεισόδιο

Μη χάσετε τις εξελίξεις του νέου επεισοδίου της τουρκικής σειράς

Elif: Περίληψη Επεισοδίου Πέμπτης 14/7/22

Ο Εμιρχάν ακολουθεί τις συμβουλές του πατέρα του και έχει παραβατική συμπεριφορά. Η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ είναι λυπημένοι για τη συμπεριφορά του Εμιρχάν και γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Τουφάν προκαλεί αυτή την κατάσταση. Δείχνουν υπομονή, αλλά μια κουβέντα του Εμιρχάν βάζει τέλος στην υπομονή της Ζουλιντέ.

Δείτε το νέο επεισόδιο (1096)

Ο Σαφάκ είναι πολύ στεναχωρημένος με όσα συμβαίνουν. Η Ζουλιντέ θέλει να λύσει αυτό το πρόβλημα και η μόνη λύση είναι να μιλήσει με τον Τουφάν. Η Μελέκ έχει προβλήματα στη φυλακή, όπως πάντα. Ωστόσο, δεν αντέχει άλλο την άδικη συμπεριφορά της Φιντάν και επαναστατεί εναντίον της.

Από την άλλη πλευρά, η Ελίφ είναι άρρωστη στην έπαυλη. Επιπλέον, υποφέρει από τα άσχημα λόγια της Κιγιμέτ και δυστυχώς πρέπει να αντέξει.

Εν τω μεταξύ, υπάρχει μια πολύ σημαντική συνάντηση στην εταιρία αλλά η Ασλί απουσιάζει. Ενώ ο Κερέμ και η Φιλίζ την περιμένουν, η Μπιρτσέ ανησυχεί γιατί ξέρει ότι η Ασλί σκέφτεται να αφήσει τη δουλειά της. Φυσικά, η Ασλί δεν αφήνει τον Κερέμ χωρίς βοήθεια και εμφανίζεται στην εταιρία. Από την άλλη πλευρά, ο Κερέμ είναι καχύποπτος σχετικά με τον Μαχίρ και πιστεύει ότι κάτι τρέχει ανάμεσα σε εκείνον και την Ασλί…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top