Άση Μπήλιου: Σιγά σιγά αρχίζει να ξεμπλοκάρει το κομμάτι της επικοινωνίας

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο «Breakfast@star»

Τις αστρολογικές της προβλέψεις έκανε το πρωί της Παρασκευής (3/6), η Άση Μπήλιου μέσα από την εκπομπή «Breakfast@star».

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

«Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο σήμερα Παρασκευή και σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα μέχρι να βγει σε φάση κενής πορείας στις 18:15 και μέχρι τις 21:38 που θα περάσει στον Λέοντα. Όμως οι βραδινές ώρες της Παρασκευής είναι το κάτι άλλο. Είναι ίσως το πιο διασκεδαστικό βράδυ της εβδομάδας με τη Σελήνη να προχωρά στον Λέοντα, γι’ αυτό μη χάσετε μια έξοδο γιατί θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας», είπε αρχικά η έγκριτη αστρολόγος.


«Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στον Ταύρο αύριο, ενώ ταυτόχρονα ο Κρόνος γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος. Σιγά σιγά αρχίζει να ξεμπλοκάρει το κομμάτι της επικοινωνίας», πρόσθεσε η Άση Μπήλιου


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top