Λευτέρης Κιντάτος: «Πριν πάω στο Voice, ήμουν μαρμαράς»

Σε ποιον καλλιτέχνη έγραψε πρώτα τραγούδι;

Ο Λευτέρης Κιντάτος συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο The Voice, ενώ το όνομά του βρίσκεται πίσω από τα περισσότερα τραγούδια που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια και μονοπωλούν τα ραδιόφωνα.

Ο ίδιος πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι ήταν μαρμαράς, όπως εξομολογήθηκε στην κάμερα του Breakfast@Star που τον συνάντησε «Έκανα μια επιχείρηση. Ήρθε η κρίση και δεν πήγε καλά η επιχείρηση». 

«Πολλά τραγούδια που έχουν βγει τώρα τα έχω γράψει πριν από 20 χρόνια», σημείωσε αποκαλύπτοντας πως σε ηλικία 15 ετών έγραψε το πρώτο του τραγούδι.

Ο Βασίλης Καρράς ήταν ο πρώτος που εμπιστεύτηκε τραγούδι του, ενώ και για τον Κωνσταντίνο Αργυρό είπε πως τον πίστεψε πάρα πολύ. 

Ο Λευτέρης Κιντάτος είχε διαισθανθεί ότι το τραγούδι «Story» που έγραψε για την Κατερίνα Λιόλιου θα είχε τεράστια απήχηση στον κόσμο λόγω του στίχου - ατάκα του.

«Ένα τραγούδι που ένιωσα ότι θα γίνει επιτυχία, ήταν το "Story" της Κατερίνας Λιόλιου, γιατι είχε την ατάκα, ηταν σημερινό, ήταν φρέσκο», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Λευτέρης Κιντάτος

Ο Λευτέρης Κιντάτος στο Breakfast@Star

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top