Δύο ξεκαρδιστικές ταινίες για μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 16/4 στο Star

Συντονιστείτε στο Star το βράδυ του Σαββάτου στις 21:00

Δείτε το trailer των ταινιών

Σάββατο βράδυ για όλη την οικογένεια στο Star, με τους πιο διασκεδαστικούς και αστείους animation ήρωες, που αγαπούν μικροί και μεγάλοι, σε απίθανες περιπέτειες!

ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS 2)

ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS 2)

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, το Σάββατο 16  Απριλίου στις 21:00 σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star.

Η υπόθεση:

Το αιώνιο ερώτημα παραμένει: τι κάνουν τα κατοικίδια στο σπίτι όταν λείπουν τα αφεντικά; Ο ήρωας της ιστορίας, ο Μαξ, ένα χαριτωμένο Τζακ Ράσελ Τεριέ, περνάει μια παράξενη φάση ζωής. Η ιδιοκτήτριά του έχει πλέον παντρευτεί και έχει αποκτήσει ένα παιδάκι, το οποίο ο Μαξ αισθάνεται ότι είναι ανυπεράσπιστο και πρέπει να προστατέψει με κάθε τρόπο.

ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS 2)

 

Αυτή η αίσθηση καθήκοντος θα του δημιουργήσει πολλούς φόβους. Ένα ταξίδι στην εξοχή, μαζί με τον αδελφό του, τον μαλλιαρό Δούκα, ίσως να δώσει τη λύση σε όλα. Σε αυτό το ταξίδι λοιπόν, θα συναντήσουν τρομαγμένες γαλοπούλες, κυνικές αγελάδες και επιθετικές αλεπούδες, που απλά θα επιβαρύνουν τα άγχη του Μαξ.

Όμως, η γνωριμία τους με ένα σοφό τσοπανόσκυλο θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τις αστικές φοβίες τους. Στο μεταξύ, η γάτα Κλόη και η Γκίτζετ, χάνουν ένα πολύτιμο παιχνίδι και πρέπει να οργανώσουν μια μεγάλη επιχείρηση διάσωσης ενώ ο χνουδωτός λαγός Χιονόμπαλας, θα αισθανθεί σούπερ ήρωας! Όλοι μαζί θα καταλήξουν σε ένα μεγάλο κυνηγητό, που θα κόψει την ανάσα από την αγωνία αλλά και από τα γέλια!
*Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κρις Ρενό

ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 2 (DESPICABLE ME 2)   

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, το Σάββατο 16  Απριλίου στις 22:50.

Η υπόθεση:  

Καθώς ο Γκρου αρχίζει να συνηθίζει το ρόλο του ως κλασικός οικογενειάρχης και πατέρας των Μάργκο, Ίντιθ και Άγκνες, μια άκρως απόρρητη οργάνωση, αφιερωμένη στην καταπολέμηση του κακού σε παγκόσμια κλίμακα, ζητάει τη βοήθειά του.

ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 2 (DESPICABLE ME 2)

Τώρα είναι στο χέρι του Γκρου, των Μινιόν και της νέας συνεργάτιδάς του, της Λούσι, να πατάξουν το κακό. Άλλωστε, ο μεγαλύτερος πρώην παγκόσμιος κακός είναι ο μόνος που μπορεί να πιάσει αυτόν που προσπαθεί να του πάρει τη θέση.

ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 2 (DESPICABLE ME 2)


Η ταινία ήταν υποψήφια για 2 Όσκαρ (Καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων, Καλύτερο τραγούδι.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πιερ Κοφέν, Κρις Ρενό

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top