Σκορδά για Παπαδόπουλο: «Ο τρόπος που μιλάς δείχνει τι καθρεφτίζεις... »

Οι δηλώσεις του ηθοποιού για το #metoo ενόχλησαν την παρουσιάστρια

Την ξαφνική αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από την παράσταση Sexy Laundry, λόγω «ξεσπάσματος οργής» του Σπύρου Παπαδόπουλου, σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης 14/4 στο Πρωινό

Η αντίδραση του Παπαδόπουλου μετά την ανακοίνωση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη

Η Φαίη Σκορδά είπε την άποψή της και τόνισε πως δεν της άρεσε καθόλου η δημόσια τοποθέτηση που είχε κάνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το #metoo στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Δεν πολυείχα γνώση όλων αυτών γιατί δεν ασχολούμαι. Όταν φεύγω από το θέατρο, βγαίνω με τους φίλους μου και δε μιλάμε καθόλου για θέατρο. Κάποια πράγματα τα είχαμε ακούσει, αλλά πιστεύω ότι πολύ κακώς έχουν γίνει πολλά πράγματα γύρω από αυτή την ιστορία», είχε πει ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συζήτηση για το #metoo.

Η Φαίη Σκορδά, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το #meetoo

σκορδά

«Τον εκτιμώ και τον σέβομαι, και έχω πάει άπειρες φορές στην εκπομπή του όταν ήμουν στα νιάτα μου, τον έχω δει και στο θέατρο, δε μου άρεσε ο τρόπος προσέγγισης δημοσίως αυτών των θεμάτων. Είναι η άποψή του, μπορώ να διαφωνώ; Δεν είπα να μην τα λέει ο καθένας, γιατί ο τρόπος που μιλάς για συγκεκριμένα θέματα, οι λέξεις και η ημέρα που θα επιλέξεις να μιλήσεις, δείχνει τι καθρεφτίζεις. Είσαι με το θύμα;», αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά.

«Γιατί κάποιος να έχει την ανάγκη δημόσια να πει ότι “εντάξει, δεν έκανε και τίποτα”. Γιατί έχεις την ανάγκη να πεις δημόσια ότι αυτό δεν είναι τίποτα και υπάρχει ένα μέτρο για το τι ενοχλεί ή δεν ενοχλεί μία γυναίκα. Εμένα αυτή είναι η απορία μου. Γιατί κάποιος να έχει την ανάγκη να μετρήσει τι θα ενοχλήσει μία γυναίκα και τι όχι» πρόσθεσε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top