MasterChef: Πώς σχολιάστηκαν οι επιλογές της Καλλιόπης;

Ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας η Καλλιόπη διάλεξε τους συμπαίκτες της

«Εβδομάδα του αμπελιού» είναι για το MasterChef 2022 και η Ομαδική Δοκιμασία της εβδομάδας έγινε σε ένα από τα ιστορικότερα οινοποιεία της Ελλάδος.

Το μαγειρικό ζητούμενο της εβδομάδας αφορά στο ιδιαίτερο και απαιτητικό αντικείμενο του wine pairing και οι δυο ομάδες καλούνται να ετοιμάσουν πέντε πιάτα, που θα συνδυάζονται με πέντε διαφορετικές ποικιλίες κρασιού.

MasterChef 2022: Ποιον επέλεξε η Καλλιόπη για αντίπαλο αρχηγό;

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ, έχοντας κερδίσει στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, καλείται να διαχειριστεί τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας. Ένα από αυτά ήταν να διαλέξει τον αντίπαλο αρχηγό της και την ομάδα της.

Έτσι, ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας η Καλλιόπη διάλεξε τους συμπαίκτες της, ενώ για αρχηγό της μπλε επέλεξε τον Χριστόφορο.

Οι επιλογές της Καλλιόπης σχολιάστηκαν αρνητικά από τον Βασίλη και τον Παναγιώτη.

«Θεωρώ ότι οι επιλογές δεν είναι της Καλλιόπης. Καταρχάς πέρα από το σημερινό ότι πήγε πρώτα η Φανή δίπλα της. Και μέσα στο σπίτι η Καλλιόπη ήταν συνέχεια πίσω από τη Φανή», είπε στην κάμερα ο Παναγιώτης.

Παναγιώτης

«Πιστεύω ότι έτσι όπως είναι οι μπλε θα ψηφιστώ. Από την άλλη και στην κόκκινη θα γίνει σόου με τον Μπόμπαινα και τη Φανή. Δε νομίζω ότι παίξανε καλά με τα άτομα!», πρόσθεσε ο Βασίλης.

Βασίλης

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top