Ναταλία Γερμανού για την υπόθεση της Πάτρας: «Είμαι θυμωμένη»

Όσα είπε η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπή της

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Την οργή και την αγανάκτησή της για την υπόθεση της Πάτρας εξέφρασε στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής η Ναταλία Γερμανού

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Ρούλα Πισπιρίγκου: Επιμένει πως είναι αθώα

Η παρουσιάστρια του Καλύτερα Δε Γίνεται, δήλωσε πως όσο κι αν θυμώνει κι αν ξεσπάσει στο σπίτι και το καμαρίνι της για τη συγκεκριμένη υπόθεση, θα προσπαθούσε να διατηρήσει τον επαγγελματισμό και την ψυχραιμία της στον «αέρα».

Ναταλία Γερμανού

Φανερά συγκλονισμένη η Ναταλία Γερμανού με την υπόθεση της Πάτρας

«Εγώ προσωπικά σαν γυναίκα, σαν πολίτης, σαν άνθρωπος είμαι θυμωμένη όσο είστε κι εσείς. Θα προσπαθήσω σήμερα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Δε θα ρίξω άλλο λάδι στη φωτιά από την πολυθρόνα αυτή που κάθομαι. Καταλαβαίνω την οργή σας. Τη διαβάζω, τη μοιράζομαι μέσα από το Twitter», είπε αρχικά.

Πάτρα: Ένταση μεταξύ Κουσουλού και Καλλιακμάνη

Ναταλία Γερμανού Πέτρος Κουσουλός

Στο πλατό του Καλύτερα Δε Γίνεται βρέθηκε ο Πέτρος Κουσουλός

«Θα προσπαθήσω να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Εγώ βρίζω, θυμώνω και ξεσπάσω και στο σπίτι μου και στο καμαρίνι μου και με τους συνεργάτες μου στη σύσκεψη. Με όση ψυχραιμία μου επιβάλλει ο επαγγελματισμό μου, θα χειριστούμε την υπόθεση της κατηγορούμενης πια Ρούλας Πισπιρίγκου. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα αναφερόμαστε σε αυτή ως η “μητέρα”, τώρα μπορούμε πια να τη λέμε "κατηγορούμενη"», πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού έχοντας τον Πέτρο Κουσουλό καλεσμένο στην εκπομπή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top