Πρώην παίκτρια του My style Rocks θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά!

H ανάρτηση στο Instagram

Η Σοφία Λεοντίτση, ένα από τα κορίτσια που άφησαν το στίγμα τους στο My Style Rocks, πρόκειται να γίνει μανούλα για δεύτερη φορά.

Ευτυχισμένη μαμά η Σοφία Λεοντίτση: Η τρυφερή φωτογραφία μπαμπά και γιου

Η όμορφη μελαχρινή είναι σε σχέση με τον Τόλη Χριστοφοράκη, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου σε ταξίδι τους στη Βενετία και σύντομα, οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

 

Η ίδια όμως, τα τελευταία 24ωρα αποκάλυψε μέσα από αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι ο πρώην σύζυγός της την ενοχλεί στέλνοντας μηνύματα στο Τόλη Χριστοφοράκη.

Η Σοφία αποφάσισε να ξεσπάσει δημόσια κατά του πρώην συζύγου της αλλά μέσα σε όσα ανέφερε, γνωστοποίησε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της!

«Ο πρώην και η νυν του, ξέχωρα απ’ όλα τα άλλα, γνωρίζουν και το πιο σημαντικό απ’ όλα. Ότι είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδί μου και όχι μόνο με χλευάζουν δημόσια οι ανύπαρκτοι, αλλά καλούν κόσμο και απειλούν ότι θα με πάνε στα δικαστήρια. Απλά κλαίω από τα γέλια με την κακοήθεια κάποιων που νομίζουν ότι θα καθόμασταν να δεχόμαστε για πάντα κακοποίηση στην ψυχή μας, πίσω από κάθε λεκτική βρωμιά τους», έγραψε η Σοφία Λεοντίτση, αποκαλύπτοντας έτσι την εγκυμοσύνη της.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση:

σοφια λεοντιτση
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top