MasterChef: Έξαλλος ο Βασίλης με τον Γιάννο - Τα «γαλλικά» στην κάμερα

Τι εξόργησε τον παίκτη;

Οι δυο ομάδες, κόκκινη και μπλε, φτάνουν στο συμβούλιο και περιμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα της Ομαδικής Δοκιμασίας.

Λίγο πριν οι κριτές ξεκινήσουν να σχολιάζουν και να βαθμολογούν τα πιάτα ρώτησαν τον Γιάννο για τις αλλαγές που έκανε.

Συγκεκριμένα, για την απόφασή του να στείλει τη Φανή στην Μπλε Ομάδα και να πάρει τον Τζόναθαν στην Κόκκινη, αλλά και να ορίσει αρχηγό τον «Μπόμπαινα».

Συγκεκριμένα ο Γιάννος Σβήγκος ανέφερε πως έκανε κάποιες κινήσεις για να βοηθήσει τον φίλο του, Δημήτρη Ταϊρίδη, να ξεδιπλώσει τις ικανότητές του ως αρχηγός της Μπλε ομάδας: «Ο Τζόναθαν έχει μια μεγάλη μαγειρική βαλίτσα. Η Φανή είναι καλά στους Μπλε, γι’ αυτό και την αφήσαμε εκεί. Το έκανα για να δημιουργήσω  ένταση στην αντίπαλη ομάδα. Βέβαια, ήθελα να δώσω και μια δεύτερη ευκαιρία και στον Δημήτρη».

Αυτό εξόργισε τον Βασίλη Μπόλλο που δεν πίστεψε στα λεγόμενά του κι είπε σε έντονο ύφος: «Όταν ξέρεις ότι έχει τσακωθεί με όλους και λες στέλνω τον Μπόμπαινα για να κερδίσει η ομάδα, είναι σαν να σε κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια σου. Και να λέμε εμείς μπράβο τον Γιάννο που μας βοηθάς. Εγώ ξέρεις τι θα έλεγα; Έβαλα τον Μπόμπαινα αρχηγό για να σας τα κάνει π…α. Ωραία. Στέλνω τη Φανή για να σας τα κάνει κι αυτή π…α, ρε φίλε. Τι θα τους έλεγα; Στέλνω τον Μπόμπαινα αρχηγό για να κερδίσετε;»


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top