«Φτυάρι» στη Φανή: Δεν πρόλαβε να φύγει από την ομάδα και την «έθαψαν»

Η μαγείρισσα πήγε στην Μπλε Ομάδα του MasterChef 2022

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο (16/3) του MasterChef 2022 ο Γιάννος, ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας, είχε στη διάθεσή του μερικά «δυνατά» πλεονεκτήματα και μαζί με τον αρχηγό της ομάδας του, των Κόκκινων, Γρηγόρη,  αποφάσισαν να δώσουν στην Μπλε Ομάδα τη Φανή και να πάρουν πίσω τον Τζόναθαν.

MasterChef 2022: Ο Γιάννος όρισε αρχηγό των αντιπάλων τον Μπόμπαινα!

Το Breakfast@Star «τρύπωσε» στα backstage του μαγειρικού διαγωνισμού και εκεί έπεσε πολύ.. φτυάρι από τον Γρηγόρη και τον Γιάννο για τη νεαρή μαγείρισσα.

γρηγορης masterchef 2022

Γρηγόρης

Ο Γρηγόρης είπε πως ήθελαν οπωσδήποτε να διώξουν τη Φανή από την ομάδα: «Θέλαμε να διώξουμε τη Φανή και να τη στείλουμε πίσω στην μπλε ομάδα. Την άλλη φορά τούς δώσαμε τον Τζόναθαν για να μη δημιουργηθούν εντάσεις. Με τη Φανή είχαμε ξεπεράσει τα μαγειρικά μας θέματα αλλά δεν κάναμε παρέα. Η Φανή δημιουργεί προστριβές που δε λύνονται εύκολα. Γίνονται πράγμα από πίσω και τα μαθαίνει ξαφνικά στο συμβούλιο».

masterchef 2022

Γιάννος

Ο Γιάννος είπε πως η Φανή δεν έχει να προσφέρει κάτι μαγειρικά στην ομάδα τους: «Η Φανή μαγειρικά δεν μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα αλλά το πιο σημαντικό πρόβλημα είναι ο χαρακτήρας της!».

φανή

Η Φανή ανήκει πια στην Μπλε Ομάδα του MasterChef 2022

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top