MasterChef: Ο Γιάννος θέλει να δώσει την ασυλία στον Δημήτρη

Το μήνυμα που θέλησει να δώσει ο Γιάννος

Την κάρτα ασυλίας κέρδισε ο Γιάννος Σδούγκας ενώ έξι παίκτες είναι υποψήφιοι για αποχώρηση: η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η Φανή Ζιώγα, ο Μάριος Λιόλιος, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο Δημήτρης Ταϊρίδης και ο Βασίλης Βαλέχας.

Για πρώτη φορά φέτος βρίσκονται τόσοι διαγωνιζόμενοι στη Δοκιμασία Αποχώρησης, ενώ κάποιοι από αυτούς καλούνται να διεκδικήσουν για πρώτη φορά την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Oι κριτές ρώτησαν τον Γιάννο σε ποιον σκοπεύει να δώσει την κάρτα ασυλίας. Εκείνος είπε ότι θα ήθελε να τη δώσει στον Δημήτρη: «Για να σταματήσουν οι εντάσεις και οι επιθέσεις απέναντι στον Δημήτρη ήθελα να του τη δώσω. Πρέπει μερικές φορές να κάνουμε και ένα βήμα πίσω αλλά για δυο λόγους δεν μπορώ να του τη δώσω. Και αυτοί οι λόγοι είναι ο Μάριος και ο Παναγιώτης». 

Ο Δημήτρης με τη σειρά του είπε: «Να τον ευχαριστήσω πάρα πολύ γι’ αυτά τα λόγια. Είναι κάτι το οποίο με τιμάει. Ελπίζω και όλοι να καταλάβουν ότι ο διαγωνισμός πρέπει να γίνει μαγειρικός. Δεν έχω προσωπικό τίποτα και με κανέναν. Δεν ήρθα ούτε να δηλώσω εξυπνάδα, εμπειρία ή να υποβαθμίσω κάποιον. Ελπίζω να έγινε κατανοητό από όλους σήμερα αυτό». 


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top