Eurovision 2022: O Sam Ryder θα εκπροσωπήσει τη Βρετανία με το Space Man

Αυτό είναι το τραγούδι του!

Δείτε φωτογραφίες του Βρετανού τραγουδιστή Sam Ryder

Εκπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου για τον 66ο διαγωνισμό της Eurovision 2022 ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα είναι ο σταρ του TikTok, Sam Ryder.

Με το τραγούδι Die Together πάει η Ελλάδα στη Eurovision - Aκούστε το!

 

 

Όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο γνωστός τραγουδιστής: «Είμαι θαυμαστής του διαγωνισμού Eurovision από τότε που ήμουν παιδί, νιώθω μεγάλη τιμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να τραγουδήσω σε μια εκδήλωση δίπλα σε μερικούς από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς, ερμηνευτές και τραγουδοποιούς της Ευρώπης».

Eurovision 2022: Με την Ανδρομάχη και το «Ela» η Κύπρος!

Ο Sam Ryder δήλωσε ότι εύχεται να τραγουδήσει καλά και να κάνει περήφανο τη χώρα του, σχολιάζοντας ότι  έγραψε το τραγούδι μαζί με φίλους του το περασμένο καλοκαίρι και αυτό κάνει όλη την εμπειρία ακόμα πιο ξεχωριστή. «Θα σας δω στο Τορίνο θρύλοι!», σημείωσε!

Ακούστε τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου για τη Eurovision 2022

 

 

Eurovision 2022: Ο Stripper, oι Μασκοφόροι & Τα Sexy Αγόρια - Video

Ποιος είναι ο Sam Ryder, ο εκπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου για την Eurovision 2022


Ο Sam Ryder έγινε γνωστός όταν άρχισε να δημοσιεύει βίντεο με διασκευές και τραγούδια καραόκε από το σπίτι του στην αρχή του lockdown λόγω κορωνοϊού, τον Μάρτιο του 2020. ΄Εως το τέλος του έτους, έγινε ο καλλιτέχνης με τον πιο δημοφιλή λογαριασμό στο TikTok.

Έχει 3,5 εκατομμύρια ακόλουθους (ο λογαριασμός του στο Ιnstagram είναι samhairwolfryder) και πολλούς διάσημους θαυμαστές, όπως οι Justin Bieber, Alicia Keys και άλλοι, ενώ, πρόσφατα ερμήνευσε  τραγούδια στο NME Home Sessions.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top