Χρύσα Ρώπα: «Έμαθα από τη γειτόνισσα ότι είμαι υιοθετημένη»

Η άνοια της μητέρας της και η εξομολόγηση της ηθοποιού

Μία εξομολόγηση ψυχής έκανε η Χρύσα Ρώπα για τη ζωή της και τα όσα έχει περάσει. 

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την υιοθεσία της, το πώς έμαθε ποιοι είναι οι φυσικοί της γονείς αλλά και για την άνοια που είχε η θετή της μητέρα. 

«Επένδυσαν σε εμένα οι θετοί γονείς μου. Δεν είχαν παιδιά, διάλεξαν ένα, ψάξανε αρκετά και τους κάθισε αυτό το παιδί. Πήραν, λοιπόν, ένα παιδί, φαντάσου τώρα την Ελλάδα του 1956, σκοταδισμός. Εγώ ήμουν από μωρό με τους θετούς μου γονείς. Όταν πήγε η μαμά μου, που μας γέννησε, να γεννήσει, βγήκαν δύο κορίτσια. Το ένα το πήραν και το άλλο το άφησαν. Πριν γίνει η αποκάλυψη αυτή, για τη δίδυμη αδερφή μου, τα Χριστούγεννα με πήρε η μαμά μου και με πήγε στο θείο και τη θεία, που ήταν και η αδερφή μου», είπε αρχικά η Χρύσα Ρώπα.

«Πήγαμε και είδα την Αναστασία, την αδελφή μου, κι επειδή ήταν διακοπές την πήραμε σπίτι μας. Στη γειτονιά ήμασταν καινούργιου, μας είδαν και κατάλαβαν, πώς μοιάζουμε τόσο πολύ; Πώς είναι τόσο όμοια αυτά τα δύο παιδιά; Η γειτόνισσα μου είπε ποιοι είναι οι φυσικοί μου γονείς», είπε η Χρύσα Ρώπα στην Αννίτα Πάνια και την εκπομπή «Ανοιχτά».

Χρύσα Ρώπα: «Η υιοθεσία μου με έκανε συναισθηματικό πρεζόνι» 

Η ηθοποιός στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μητέρα της που είχε άνοια: «Είμαστε στο μπαλκόνι, πίνουμε καφέ, εγώ έχω αρχίσει και το τσιγάρο. Ακούω τη μαμά μου να φωνάζει με προστυχόλογα δυνατά. Μου έκανε εντύπωση γιατί ποτέ δεν μιλούσε έτσι. Μεγάλη ταλαιπωρία για έξι μήνες. Από ψυχιατρείο σε ψυχιατρείο. Τότε δεν υπήρχε η άνοια, μόνο η σχιζοφρένεια. Έζησα μία οδυνηρή περίοδο για τρεις μήνες, δεν με ενδιέφερε να γυρίσω και έπαθα μεγάλο πόνο, βλέποντας αυτή τη γυναίκα έτσι. Κάθε μέρα ήταν και κάτι καινούριο, δηλαδή θυμάμαι που γυρίζαμε από έναν γιατρό και της έδωσα ένα χαρτομάντηλο επειδή ήταν ιδρωμένη. Και μπροστά στον κόσμο το έφαγε. Ανοίγαμε την τηλεόραση και μιλούσε με τον Καραμανλή. Δεν μας αναγνώριζε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top