TRACTION: Ο Κώστας Στεφανής συναντά τον Σωτήρη Τσαφούλια

Κάθε Κυριακή στις 14:10 στο Star

Οδηγώντας το Suzuki S-Cross, ο Κώστας Στεφανής τα βάζει με την τύχη του, διότι ένας από τους σπουδαιότερους, δημιουργικούς και πλέον επιτυχημένους Έλληνες σκηνοθέτες της νεότερης γενιάς, δεν θα δεχόταν καν να συζητήσει μαζί του. Αίφνης όμως -πώς τα φέρνει καμιά φορά η τύχη ή ... το TractioN- ο Σωτήρης Τσαφούλιας εμφανίζεται ξαφνικά στο δρόμο του!

TractioN: Η έκπληξη του Κώστα Στεφανή που συγκίνησε τον Τάσο Νούσια

Και, αντίθετα με ό,τι πίστευε ο Κώστας Στεφανής, ο δημιουργός του «Έτερος Εγώ» είναι κάτι περισσότερο από πρόθυμος να συνεργαστεί με το TractioN.

Βέβαια, επειδή ο Σωτήρης Τσαφούλιας τυγχάνει λάτρης και γνώστης της αυτοκίνησης, το ολοκαίνουργιο Suzuki S-Cross φαίνεται να τον εμπνέει εξίσου, αν όχι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Οδηγώντας ένα από τα πιο ενδιαφέροντα SUV της σημερινής αγοράς, με τα καλύτερα «γονίδια» από τη λαμπρή παράδοση της Suzuki στη συγκεκριμένη κατηγορία, ο Σωτήρης Τσαφούλιας εντυπωσιάζεται από την απόδοση, την ποιότητα κατασκευής αλλά και το ηπίως υβριδικό (48βολτο) υβριδικό σύστημα κίνησης του S-Cross. Όσο για εκείνη τη μελλοντική συνεργασία, ο Σωτήρης Τσαφούλιας υποσχέθηκε να παραμείνει ανοιχτός σε προτάσεις, αρκεί στο σενάριο να υπάρχουν ωραία και συναρπαστικά αυτοκίνητα, όπως το Suzuki S-Cross!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢CITRÖEN C3 AIRCROSS: Ο Μάνος Στεφανής και ο Θωμάς Ευθυμίου, επεξεργάζονται φιλόδοξα σχέδια αποδράσεων σε χειμερινούς προορισμούς, εξάσκηση στο σκι ή απλώς... παρατεταμένη απόλαυση ενός χαλαρού καφέ με θέα τη χιονισμένη Ελλάδα. Το έναυσμα γι' αυτούς τους εκδρομικούς ρεμβασμούς προσφέρει το καινούργιο -και ιδιαίτερα γοητευτικό- Citröen C3 Aircross, ένα αυτοκίνητο φτιαγμένο ακριβώς γι' αυτό, δηλαδή για τα άνετα και ασφαλή ταξίδια της οικογένειας ή της παρέας. Συνδυάζοντας με έναν φρέσκο και πρωτότυπο τρόπο στοιχεία από  τα MPV και τα SUV, το Citröen C3 Aircross στη νέα εκδοχή του εφοδιάζεται με κινητήρες βενζίνης και ντίζελ τελευταίας γενιάς, οι οποίοι διαπρέπουν στους τομείς των επιδόσεων, της οικονομίας στην κατανάλωση, αλλά και της εκπομπής ρύπων.

➢ MERCEDES VISION EQXX: Ένα σχεδιαστικό πρωτότυπο, με επιβλητική εμφάνιση αλλά ακόμη πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά απόδοσης, παρουσιάζει στο κοινό του το TractioN. Η Vision EQXX είναι ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο, 4θυρο σπορ κουπέ, σμιλεμένο στην αεροσύραγγα με στόχο την ελάχιστη δυνατή αεροδυναμική αντίσταση. Το σχήμα του είναι ταυτόχρονα φουτουριστικό αλλά και αριστοτεχνικά ρετρό, παραπέμποντας σε αγαπημένες φόρμες του παρελθόντος. Ωστόσο, το μεγαλύτερο ατού της Mercedes Vision EQXX είναι η τεράστια αυτονομία, καθώς μπορεί να διανύσει απόσταση 1.000 χιλιομέτρων με μία και μόνη φόρτιση! Κι αυτό δεν είναι καθόλου επιστημονική φαντασία ή ευσεβής πόθος, μιας και η Mercedes Vision EQXX είναι πολύ πιο κοντά στο τώρα από ό,τι στο αύριο.

➢ LAMBORGHINI URUS: Το πρώτο σούπερ σπορ SUV, άγριο αλλά και υπερπολυτελές, όπως όλα τα αυτοκίνητα της Lamborghini, η Urus δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται ή μόνο ένα μηχανοκίνητο θηρίο 650 ίππων. Σύμφωνα με την αντίληψη των ανθρώπων της Lamborghini, η Urus είναι ένα όχημα εντελώς ξεχωριστό, που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε τρελή παρόρμηση ή να μετατρέψει ακόμη και τον συναγωνισμό σε οικογενειακή υπόθεση! Σε ένα φιλμάκι χολιγουντιανών προδιαγραφών, με συγκλονιστική πλοκή, τρεις Urus κοντράρονται μεταξύ τους -φυσικά σε απολύτως ασφαλές περιβάλλον, αλλά δίχως έλεος- έως ότου καταλήξουν σε ένα αναπάντεχο φινάλε. Αυτά, εννοείται, γίνονται μόνο στο TractioN!

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής – Μάνος Στεφανής

Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής

Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή

Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς – Διονύσης Τσιρώνης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Κουκουβάνης

Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης

Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας

Εταιρία Παραγωγής: Prostef

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top