MasterChef 2022: Επέστρεψε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη στο πλατό!

Το πρώτο Mystery Box από τα χεράκια της

Η στιγμή, που όλοι περίμεναν, έφτασε και το μαγειρικό ταξίδι του MasterChef 2022 ξεκινά επίσημα για τους 24 επίδοξους διεκδικητές του φετινού τίτλου, που κατάφεραν, μέσα από απαιτητικές μαγειρικές δοκιμασίες, να κερδίσουν την είσοδο τους στον διαγωνισμό.

Όλοι έρχονται με ανυπομονησία και ενθουσιασμό για να λύσουν το «μυστήριο» του πρώτου Mystery Box της χρονιάς και να ολοκληρώσουν την ημέρα με ένα ιδιαίτερο Τεστ Δημιουργικότητας.

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και οι διαγωνιζόμενοι, υποδέχονται με χαρά και ενθουσιασμό στην κουζίνα του MasterChef 2022 μια πολυαγαπημένη καλεσμένη, που γνωρίζει από «πρώτο χέρι» τις υψηλές απαιτήσεις του διαγωνισμού.

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef Μαργαρίτα Νικολαϊδη, επιστρέφει για να δώσει το «βάπτισμα του πυρός» και να διεγείρει τη μαγειρική σκέψη και φαντασία των νέων επίδοξων MasterChef.

Η Μαργαρίτα έκανε είσοδο στο πλατό και όλοι ξέσπασαν χειροκροτήματα κατά την άφιξή της. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ ωραία παιδιά. Εγώ ένα και μοναδικό θα σας πω. Ζήστε το γιατί σίγουρα δεν μας παίρνουν ποτέ ξανά πίσω. Θα θέλετε πολύ να γυρίσετε.»

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top