Σωτήρης Τσαφούλιας: «Αποφεύγω τις τοξικές συναναστροφές»

«Δε με θεωρώ influencer, απλώς λέω αυτό που σκέφτομαι»

Αυξημένες είναι αυτή την περίοδο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Σωτήρη Τσαφούλια μιας και σκηνοθετεί την παράσταση «Αινιγματικές Παραλλαγές» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, μαζί με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη ενώ ετοιμάζει και μία ακόμα σειρά.

«Ο Πυγμαλίωνας με έχει στηρίξει πολύ και είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ», είπε αρχικά στο «Breakfast@star» και πρόσθεσε: «Το θέατρο και ο κινηματογράφος είναι ομαδική δουλειά και έχω την τύχη να έχω επιλέξει καλούς συνεργάτες. Για μένα ξεκούραση είναι να κουράζεσαι με έναν άλλο τρόπο. Το θέατρο και ο κινηματογράφος είναι η ξεκούρασή μου».

Σωτηρης Τσαφούλιας

Στη συνέχεια σχολίασε το γεγονός ότι όταν εκφράζει την άποψή του πολύς κόσμος ταυτίζεται μαζί του. «Δε με θεωρώ influencer, απλώς λέω αυτό που σκέφτομαι. Γιατί να παίρνω τα εύσημα για το αυτονόητο; Είμαι ευγνώμων για την αγάπη που παίρνω από τον κόσμο. Στα 46 μου περιβάλλομαι από ανθρώπους που είναι «δοκιμασμένοι». Αποφεύγω τις τοξικές συναναστροφές. Τα πάντα είναι θέμα διάθεσης και οπτικής», πρόσθεσε ο γνωστός σκηνοθέτης.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top