MasterChef 2022 Ηλίας: Έβαλε τα κλάματα στον «αέρα» ο ράπερ που κόπηκε

 «Στο επόμενο MasterChef θα πάω πιο έτοιμος», είπε στο Breakfast@Star

Δείτε τη συνέντευξη του Ηλία στο Breakfast@Star

Δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του MasterChef 2022, ωστόσο ο Ηλίας Μπεχλιούλης κατάφερε να ξεχωρίσει με τη συμμετοχή του.

MasterChef 2022 Ηλίας

Εκτός από τις κουζίνες, ο Ηλίας... μαγειρεύει και στη ραπ μουσική

Ο επίδοξος σεφ, με τα 11 αδέρφια, μίλησε στο Breakfast@Star για την εμπειρία του στις auditions αλλά και το bootcamp του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής. Ο Ηλίας Μπεχλιούλης εκτός από τη μαγειρική ασχολείται και με τη ραπ. Πριν από μερικά χρόνια πέρασε δύσκολα, αφού, το 2008, έπαθε μέχρι και αμνησία εξαιτίας ατυχήματος. 

MasterChef 2022: Ο Ηλίας πέρασε στην επόμενη φάση... οριακά!

Φέτος δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 2022, θέλοντας να κάνει μια αλλαγή στη ζωή του. «Αισθάνομαι ότι μου χρωστάει η ζωή», απάντησε με δάκρυα στα μάτια, λέγοντας στη συνέχεια ότι δε φοβήθηκε ποτέ. 

Η μητέρα του ήταν και θα είναι το στήριγμά του. «Η μητέρα μου είναι πάντα δίπλα μου», είπε στην παρέα του Breakfast, προσθέτοντας ότι την αγαπάει πολύ

Ηλίας Μπεχλιούλης

«Μπορεί να κόπηκα από το MasterChef, αλλά όταν γύρισα σπίτι η μητέρα μου είπε ότι με θαύμασε», πρόσθεσε ο Ηλίας.

«Το περίμενα ότι δε θα περάσω στο σπίτι του MasterChef. Η συμμετοχή μου μού έδωσε ένα “σπρώξιμο” να εξελιχθώ... Στο επόμενο MasterChef θα πάω πιο έτοιμος», είπε, συμπληρώνοντας: «Και τα 11 αδέρφια μου είπαν να μην τα παρατήσω!».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top