Masterchef 2022: Οι auditions φτάνουν στο τέλος τους!

Οι τελευταίοι υποψήφιοι διεκδικούν την είσοδο τους στον διαγωνισμό

Οι auditions του Masterchef 2022, φτάνουν πια στο τέλος τους και το έργο των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, αφού οι διαθέσιμες λευκές ποδιές, που έχουν απομείνει, είναι πια ελάχιστες.

Κάθε διαγωνιζόμενος είναι αποφασισμένος να υπερβεί τον εαυτό του για να μπορέσει να κερδίσει τα πολυπόθητα «ναι» των κριτών και να συνεχίσει στον διαγωνισμό.

Είναι οι τελευταίοι υποψήφιοι, που διεκδικούν την είσοδο τους στον διαγωνισμό και κανείς δε θέλει να χάσει την ευκαιρία. Είναι η στιγμή να αποδείξουν ότι όχι μόνο το θέλουν περισσότερο από τους άλλους, αλλά και ότι αντέχουν και περισσότερο!

Η στιγμή να βάλουν τα δυνατά τους και να κερδίσουν τα τρία «ναι», που τους δίνουν πλεονέκτημα στην επόμενη φάση των bootcamp ή έστω τα δύο «ναι», που κρατούν ζωντανό το όνειρο ή το τελευταίο golden pin, που οδηγεί απευθείας στο σπίτι και πιο κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου του MasterChef 2022 και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Κάποιοι παίζουν για να κερδίσουν και άλλοι για να μη χάσουν, στο μυαλό όλων όμως είναι μια σκέψη: να φύγουν φορώντας μια λευκή ποδιά! Ο ανταγωνισμός, η πίεση και η αγωνία κορυφώνονται και το παραμικρό λάθος μπορεί να κοστίσει ακριβά. Η ψυχραιμία, η αφοσίωση στον στόχο, η ικανότητα, θα καθορίσουν το αποτέλεσμα.

Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας ή η επόμενη Ελληνίδα MasterChef;

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top