Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Σπύρο Τσεκούρα

Ο τηλεοπτικός «Μπάμπης» βυθίστηκε στο πένθος

Δείτε στο βίντεο στιγμιότυπα του Σπύρου Τσεκούρα με συναδέλφους του

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Σπύρος Τσεκούρας, ο ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Ελένη Κοκκίδου: «Βρέθηκα στα πρόθυρα του θανάτου»

Ο Σπύρος Τσεκούρας με τη Μαρία Χάνου και ο Ταξιάρχης Χάνος 

Ο Σπύρος Τσεκούρας με τη Μαρία Χάνου και ο Ταξιάρχης Χάνος 

Ο τηλεοπτικός «Μπάμπης» που λατρεύει τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, έχασε τον πολυαγαπημένο του πατέρα και μοιράστηκε το δυσάρεστο γεγονός δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του στα social media γράφοντας στη λεζάντα λόγια αγάπης.

«Ἐκοιμήθη χθες το πρωί του Σαββάτου 2 Μαρτίου ο σεμνός και αγαπημένος σύζηγος, πατέρας και παππούς μας Γιάννης Τσεκουρας, καθώς αντιμετώπιζε πολυ σοβαρές επιπλοκές της επάρατης νοσου.Αύριο Δευτερα και ώρα 1.30μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβαρας, Δάφνης Αττικής θα διεξαχθεί η εξόδιος ακολουθία του ταπεινού δούλου του Θεού Ιωάννου. Αντί στεφάνων με επιθυμία του εκλιπόντος, η οικογένεια παρακαλεί να δοθούν τα χρήματα για τους σκοπούς της φιλόπτωχου του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας που έχει αναλάβει το συσσίτιο απόρων. Σᾶς παρακαλῶ, ἀδελφοὶ καὶ φίλοι, μνημονεύετε τον δούλου τοῦ Θεοῦ Ιωαννη , στις προσευχές σας! “ἐξαπέστειλεν ἐξ ὕψους καὶ ἔλαβέ με, προσελάβετό με ἐξ ὑδάτων πολλῶν..”Καλὴ Ἀνάσταση! Καλὴ ἀντάμωση στὴν Βασιλεία τοῦ Θεοῦ. Αιωνία σου η μνήμη!» έγραψε στο facebook  του ο ηθοποιός. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top