Δικηγόρος ιερέα σε Σκορδά: «Να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει καριέρα;»

Λίγη ώρα μετά τον άγριο καβγά που είχε με τον Γιώργο Παπαδάκη

Μεγάλο εκνευρισμό προκάλεσε και στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη στα Κάτω Πατήσια, κ. Θεοδωρόπουλος.

Μετά τον άγριο καβγά που είχε με τον Γιώργο Παπαδάκη στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα», για τον λόγο της αποχώρησης της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την ενημερωτική εκπομπή, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος βγήκε ζωντανά και στο Πρωινό και επιτέθηκε λεκτικά και στη Φαίη Σκορδά.

Έξω φρενών ο Γιώργος Παπαδάκης: «Ντροπή σου αλητήριε! Πάρτε τον!»

Αρχικά, ο δικηγόρος είπε: «Εγώ θα κινηθώ εναντίον του κ. Παπαδάκη, γιατί ο κ. Παπαδάκης, όταν θα μιλάει για το κίνημα #metoo…». 

Τότε, η Φαίη Σκορδά τον διέκοψε λέγοντας: «Δε σας ρωτήσαμε για τον κ. Παπαδάκη». Μετά από μια έντονη στιχομυθία, ο δικηγόρος έβγαλε το ακουστικό του για να αποχωρήσει.

Τελικά ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος παρέμεινε στην εκπομπή.

«Μη φωνάζετε. Είστε λίγο επιθετικός. Εσείς αυτή τη στιγμή "οφείλετε" να δημιουργήσετε ντόρο γύρω από το όνομά σας με τις δηλώσεις που κάνετε από το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, μέχρι το σόου που κάνατε στον κ. Παπαδάκη, μέχρι αυτά που λέτε τώρα. Είπατε ότι είναι μόδα οι βιασμοί για να παίζει το δικό σας όνομα στα site και να σας καλούν στις εκπομπές. Έτσι κάνετε καριέρα; Κάνετε έτσι καριέρα;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά και ακολούθησαν τα εξής:

Δικηγόρος: Κυρία Σκορδά θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα; Θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα;

Σκορδά: Με πάρα πολλή δουλειά.

Δικηγόρος: Να μη σας θυμίσω μια εκπομπή που έχετε κάνει στο Μακεδονία TV, με έναν Αγαμέμνονα, ο οποίος κινείται εναντίον σας και σας χαρακτηρίζει.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι συντελεστές της εκπομπής να διακόψουν τη σύνδεση με τον δικηγόρο. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top