Ναταλία Γερμανού - Επέστρεψε μετά την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

Χαμόγελα υπό τους ήχους του… I feel good!

Δείτε την έναρξη του Καλύτερα Δε Γίνεται

Μες στην καλή χαρά, όπως ήταν κι ο τίτλος παλιότερης εκπομπής της, επέστρεψε τηλεοπτικά η Ναταλία Γερμανού μετά την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό.  

Γερμανού: «Η φωνή μου είναι ταλαιπωρημένη, δεν έχω γεύση και όσφρηση»

Φορώντας ολόσωμο mini dress, η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό του Καλύτερα Δε Γίνεται με τους συνεργάτες της υπό τους ήχους του I Feel Good του James Brown

Ναταλία Γερμανού Πάνελ

Πιο σέξι από ποτέ επέστρεψε η προσφάτως νοσήσασα Ναταλία Γερμανού!

«Καλώς ήρθατε γυρίσαμε… Ήμουν πολύ ψύχραιμη, κοιτώ το self test και λέω θετικό. "Α, εντάξει" λέω, "Έχω covid, όπως τόσος κόσμος". Υπάρχουν άνθρωποι παιδιά που το περνούν πολύ βαριά και να ασχολούμαστε τώρα με τους ψευτοcelebrities της χώρας, βάζω τον εαυτό μου μέσα, και πως το περνάνε με βήχα και δέκατα, είναι λίγο αστείο. Αυτό ήταν πάει και πέρασε και να ευχηθούμε περαστικά σε όσους νοσούν σοβαρά, να γυρίσουν γρήγορα σπίτι τους και να είναι καλά και να πάμε παρακάτω», είπε στην έναρξη της εκπομπής.

Ναταλία Γερμανού: Θετική στον κορωνοϊό

Ναταλία Γερμανού

Ο κορωνοϊός πέρασε και δεν ακούμπησε τη Ναταλία!

Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε μέσω των social media πως διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό. Έτσι το Καλύτερα Δε Γίνεται δε βγήκε στον «αέρα» το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιανουαρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top