Τσιμτσιλή: Πώς αντέδρασαν τα παιδιά της όταν τους είπε ότι έχει κορωνοϊό

Ζωντανά από σπίτι της βγήκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βγήκε θετική στον κορωνοϊό το πρωί της Τετάρτης και δεν καλημέρισε τους τηλεθεατές από το πλατό της εκπομπής της, «Happy Day»!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε το εσωτερικό του σπιτιού της!

Στη θέση της ήταν ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος ανακοίνωσε ότι η παρουσιάστρια νοσεί. Στη συνέχεια η ίδια βγήκε τηλεφωνικά και είπε ότι είναι ασυμπτωματική, ενώ δεν είχε προλάβει να κάνει την τρίτη δόση.

Έχει κορωνοϊό η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είμαι σε κατάσταση σοκ»

Λίγο αργότερα, η Σταματίνα εμφανίστηκε στην εκπομπή από το σπίτι της, μέσω skype:

«Παιδιά, θέλω να σας πω ότι κατάφερα να συνδεθώ με skype, γιατί δεν είμαι καλή σε όλα αυτά της νέας τεχνολογίας. Είχε πλάκα γιατί περίμενα να ξυπνήσουν τα παιδιά μου και με ρώτησαν τι μέρα είναι, γιατί ξέρουν ότι δεν τα ξυπνάω τις καθημερινές. Τους είπα ότι είμαι θετική. Ευτυχώς, έχει τύχει πολλοί συγγενείς μας να το περάσουν σχετικά ήπια τις τελευταίες 20 ημέρες. Οπότε ναι μεν σοκαρίστηκαν, αλλά είχαν ακούσει για τους ανθρώπους που το πέρασαν. Χάρηκαν στο πρώτο άκουσμα ότι θα κάτσουν στο σπίτι, όμως όταν κατάλαβαν ότι είναι αρκετές ημέρες, που θα κάτσουν στο σπίτι, δεν ξέρω πώς θα τους φανεί στην πορεία. Μακάρι όλος ο κόσμος να το περνάει έτσι».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Θα λατρέψεις τη minimal κουζίνα της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top