Δημήτρης Λάλος: «Δεν έχω καμία σχέση με τον Μαθιό»

Ο πρωταγωνιστής του Σασμού ήταν καλεσμένος στο «Καλύτερα Δε Γίνεται»

Δημήτρης Λάλος

Ο Δημήτρης Λάλος ως τηλεοπτικός «Μαθιός» "καίει" καρδιές, καθώς είναι ένας από τους αγαπημένους ήρωες των φανατικών οπαδών της επιτυχημένης σειράς του Alpha.

Δημήτρης Λάλος: Η σύζυγος, η καταγωγή του και ο Σασμός!  

Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στον Σασμό, σημειώνοντας πως ο ρόλος του διαφέρει από αυτό που εκείνος είναι στην πραγματικότητα. 

«Κάθε ήρωας της μυθοπλασίας έχει πολλά επίπεδα, έτσι πιστεύω. Τον άνθρωπο αυτόν δεν θα θέλαμε να τον κάνουμε παρέα, ασχέτως αν το έκανε για την αγάπη. Έχει γραφτεί πάρα πολύ ωραία ο τρόπος που δικαιολογείται η πράξη του Μαθιού στη σειρά. Προσπαθώ να αντιληφθώ το πώς υποφέρει και την πράξη του. Δεν έχει καμία σχέση με εμένα αυτός ο ήρωας, όμως κάνω τον συσχετισμό. Αυτός είναι έτσι με έναν έρωτα, εσύ με τι θα ήσουν; Όλοι έχουμε μέσα μας τα πάντα, απλά ο καθένας τα έχει σε διαφορετικό βαθμό ανεπτυγμένα. Όταν εγώ υποδύομαι έναν χαρακτήρα δεν τον κατακρίνω», δήλωσε χαρακτηριστικά καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Δημήτρης Λάλος: Ο «Μαθιός» από τον Σασμό έγινε… τούρτα!

Ο ίδιος περιέγραψε στη Ναταλία Γερμανού τα παιδικά του χρόνια και εξομολογήθηκε πως στην αρχή έκανε άλλο επάγγελμα που δεν σχετιζόταν με την υποκριτική, για το οποίο δεν ήταν σίγουρος.

«Έφυγα 8 ετών από την Ελλάδα και πήγαμε με τους γονείς μου στη Γερμανία. Έμεινα εκεί μεχρι τα 18. Ήταν πολύ ωραία χρόνια, γνώρισα πάρα πολύ κόσμο και αγάπησα την Ελλάδα λίγο περισσότερο, γιατί μου έλειπε αρκετά. Εγώ πάντα ήθελα να έρθω στην Ελλάδα για διακοπές και τελικά τώρα που είμαι εδώ, είναι σαν διακοπές.

Εγώ ήρθα στην Ελλάδα να σπουδάσω, οι γονείς μου είναι ακόμα εκεί. Όταν ήρθα στην Αθήνα και ξεκίνησα να σπουδάζω δεν ήμουν σίγουρος γι αυτό που έκανα. Η πρώτη ταινία μικρού μήκους που πρωταγωνίστησα ήταν “Ο σκύλος”. Ήταν μια ταινία που γυρίστηκε με φιλμ και με καθόρισε αυτό».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top