Μετά το τέλος του J2US η Μαρία Μπακοδήμου έκανε δηλώσεις στις κάμερες. Η ίδια ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις γυναικοκτονίες και τα όσα τρομερά έχουν βγει στο φως τα τελευταία 24ωρα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε για το εξωτερικό με τη σύζυγό του
«Κάτι γίνεται με τους άντρες. Πρέπει να πάτε ένας – ένας με διάταγμα να εξεταστείτε από ψυχολόγο. Δηλαδή σκοτώνουν γυναίκες, κακοποιούν διαφορετικά, ανεβάζει ο άλλος βίντεο για να δείξει ότι είναι ο γ@@@», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια. «Πρέπει να εκπαιδευτεί το αντρικό φύλο. Δεν υπάρχει σεβασμός και δεν υπάρχει ενσυναίσθηση. Δηλαδή, να νοιαστείς για τον άλλο. Αυτό που κάνεις, μπορεί τον άλλον να τον πληγώσει πάρα πολύ και να μην έχεις και όφελος. Γιατί δεν ήταν εκδικητικό το τελευταίο. Ήταν του κομπλεξικού», πρόσθεσε στη συνέχεια η κριτής του J2US σχολιάζοντας την υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.
Ενώ όπως είπε, συζήτηση με αφορμη το τελευταίο περιστατικό, έχει κάνει με τους δυο γιους της, Νικήτα και Άρη. «Τους είπα “να σας πω; Αν βγει ένα βίντεο που είναι μία γυναίκα, εκτίθεται περισσότερο από έναν άντρα; Οι γυναίκες είναι πιο ευάλωτες στο να στιγματιστούν; Νομίζω ότι εκεί είναι η πηγή. Όταν η γυναίκα χαίρεται το σεξ είναι κακής ποιότητας, ενώ για τον άντρα… αριστείο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι».