Οργή στα social media για τον Παναγιωτόπουλο - Γιατί κατηγορούν τον Κανάκη

Το βίντεο με τη Μενδώνη και τον Λιγνάδη μπούμερανγκ για τους Ράδιο Αρβύλα

Δείτε στο βίντεο όσα έλεγε ο Αντώνης Κανάκης για τη Λίνα Μενδώνη, η οποία δήλωνε ότι δεν γνώριζε τίποτα για το «σκοτεινό παρελθόν» του Δημήτρη Λιγνάδη

Ένα τεράστιο κύμα οργής έχει ξεσπάσει στα social media από τη Δευτέρα το απόγευμα κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για «revenge porn».

Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε την αποχώρηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή, έπειτα από καταγγελία πρώην συντρόφου του ότι δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες της σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τέλος από τους Ράδιο Αρβύλα - Η ανακοίνωση Κανάκη

Σύσσωμοι οι χρήστες του Twitter τον αποδοκιμάζουν, χρησιμοποιώντας αρκετές φορές ύβρεις εναντίον του. Ωστόσο, εμφανίζονται διχασμένοι όσον αφορά στην υπόλοιπη ομάδα του Ράδιο Αρβύλα, τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση.

Ορισμένοι τους επαινούσαν για τα γρήγορα αντανακλαστικά τους και την απόφασή τους να απομακρύνουν άμεσα τον Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή, ενώ κάποιοι άλλοι υποστήριζαν πως είναι αδύνατο να μη γνώριζαν τι συνέβαινε, κατηγορώντας τους πως κάλυπταν τον συνεργάτη τους όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι να ξεσπάσει ο σάλος στα social media.

Παναγιωτόπουλος: Η καταγωγή, οι Αρβύλα και η καταγγελία για revenge porn

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί και ένα βίντεο, στο οποίο ο Αντώνης Κανάκης «έστηνε» στον τοίχο την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, η οποία ισχυριζόταν ότι δε γνώριζε τίποτα για το «σκοτεινό παρελθόν» του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο παρουσιαστής την κατηγορούσε, μάλιστα, ότι δύσκολα πιστεύει κανείς πως δεν ενημερώθηκε για το ποιόν ενός από τους βασικούς συνεργάτες της.

Αντώνης Κανάκης: Ακυρώνει το Βινύλιο – Σταματάει το «Ράδιο Αρβύλα»;

Σε ένα σημείο του εν λόγω βίντεο ο παρουσιαστής ακούγεται να λέει «εδώ εμείς ένα συνεργάτη παίρνουμε και ελέγχουμε τι έχει κάνει».

Γεωργιάδης για Παναγιωτόπουλο: Ο Κανάκης δεν έχει ευθύνη τώρα;

Επίσης, αρκετοί είναι και αυτοί που δηλώνουν έκπληκτοι για την όλη υπόθεση. «Για 3 χρόνια ήσασταν ηθικά συνένοχοι», γράφει χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top