Χρήστος Σωτηρακόπουλος: «Δεν της είπα όσα θα ήθελα»

Η συγκινητική εξομολόγηση του δημοσιογράφου για την απώλεια της συζύγου του

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μαζί με τη σύζυγό του, Άντζελα, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, έναν γιο και μία κόρη.

Το 2019 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον γνωστό αθλητικογράφο, καθώς αναγκάστηκε να την αποχωριστεί για πάντα.

Το συγκινητικό «αντίο» του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στη σύζυγό του

Η ίδια που αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας, κατά τη νοσηλεία της προσεβλήθη από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» για την απώλεια της συζύγου του, κάνοντας μια εξομολόγηση που προκάλεσε συγκίνηση.

«Από την Άντζελα μου μένει μια πολύ καλή ανάμνηση, οι μητέρες καθορίζουν τα παιδιά. Επειδή λόγω δουλειάς έλειπα σε ταξίδια, πάντα ήθελα να υπάρχει κάποιος στο σπίτι για να βάζει τα παιδιά σε σειρά. Οι σχέσεις μας με την Άντζελα πέρασαν τα πάνω και τα κάτω τους, ήταν όμως ένας υπέροχος άνθρωπος. Με εξόργισε το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε την καύση της Άντζελας στην Ελλάδα και πήγαμε στη Βουλγαρία. Όταν ήταν μικρά τα παιδιά μου, πέρασαν Κυριακή του Πάσχα στο Mega μαζί μου», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

«Στην Άντζελα δεν είπα όσα θα ήθελα να πω, πάντα θεωρείς ότι έχεις χρόνο μπροστά σου. Αν την είχα τώρα μπροστά μου θα της έλεγα να προσέχει. Μπήκε για μια απλή επέμβαση κι “έφυγε”. Θα ήθελα η γυναίκα μου να χαρεί τα παιδιά της για την πορεία που κάνουν σήμερα», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος για όσας δεν πρόφτασε να της πει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top