Traction: Ο Μελέτης Ηλίας θυμάται τα χρόνια πίσω από το τιμόνι

Συντονιστείτε στο Star την Κυριακή 5.12.21 στις 14:10

Τα... καλύτερά του χρόνια, πίσω από το τιμόνι, θυμάται ο αγαπημένος ηθοποιός Μελέτης Ηλίας, ως φιλοξενούμενος του Κώστα Στεφανή στο νέο επεισόδιο του TRACTION.

Ο Κώστας Στεφανής με τον Μελέτη Ηλία

Η κάμερα της εκπομπής καταγράφει τη γνωριμία του Μελέτη με το ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai, στο οποίο, άλλωστε, είναι ειδικός, αφού οδηγεί καθημερινά ένα Qashqai  προηγούμενης γενιάς.

Κι έτσι, στο TRACTION συμβαίνει κάτι για πρώτη φορά: ο καλεσμένος να γνωρίζει καλύτερα από εμάς το αυτοκίνητο, που παρουσιάζουμε. Ή, να νομίζει ότι το γνωρίζει. Γιατί στο TRACTION και με το νέο, συναρπαστικό Nissan Qashqai, πάντα υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢    BMW iX: Το επιβλητικό, μεγαλοπρεπές αλλά και γεμάτο τολμηρές καινοτομίες ηλεκτρικό SAV (Sports Activity Vehicle) της BMW, αποκαλύπτεται μπροστά στην κάμερα του TRACTION. Η iX είναι το πρώτο μοντέλο της βαυαρικής εταιρείας, το οποίο σχεδιάζεται εξ αρχής για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ενός ηλεκτροκίνητου οχήματος. Η BMW iX φιλοδοξεί να προσφέρει στον ιδιοκτήτη της άνεση, πολυτέλεια και ποιοτική μετακίνηση με μηδενικούς ρύπους αλλά και οδηγική απόλαυση, χωρίς εκπτώσεις. Συναρπαστικό εγχείρημα!
➢    Peugeot 2008 x 3: Η γαλλική εταιρεία μιλά για τη «Δύναμη της επιλογής», όμως η ομάδα του TRACTION δηλώνει αδυναμία να προτιμήσει το εντελώς ηλεκτρικό e2008, από τη βενζινοκίνητη εκδοχή του μοντέλου ή από εκείνην με τον κινητήρα ντίζελ. Το δημοφιλέστατο 2008 προσφέρεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, αναλόγως του τύπου ενέργειας, που τροφοδοτεί την κίνησή του. Τρεις διαφορετικοί χαρακτήρες, τρεις διαφορετικές προσεγγίσεις στο ζήτημα της σημερινής μετακίνησης, εντός και εκτός πόλης. Σε ποδοσφαιρική ορολογία, το Peugeot 2008 αποτελεί έναν «ευχάριστο πονοκέφαλο» για τον υποψήφιο αγοραστή, που μάλλον θα θελήσει να οδηγήσει -αν όχι να αποκτήσει- τρία 2008 αντί για ένα.

Traction


➢    SHELL MOTORSPORT COLLECTION: Η Shell γνωρίζει πώς, κατά βάθος, κάθε οδηγός κρύβει μέσα του ένα παιδί και κάθε παιδί έναν οδηγό. Γι' αυτό και δημιούργησε μια συλλογή από μινιατούρες πασίγνωστων και πολυαγαπημένων αγωνιστικών αυτοκινήτων, τα οποία είναι τηλεκατευθυνόμενα με bluetooth και με χειριστήριο το smartphone του χρήστη, δηλαδή του… πιλότου!
➢    Οδηγούμε με υπευθυνότητα: Η οδήγηση σε βρεγμένο έως και πλημμυρισμένο οδόστρωμα, είναι το θέμα, που ανατέμνει ο Κώστας Στεφανής, με τις πολύτιμες και πρωτότυπες επισημάνσεις του. Η ασφάλεια βασίζεται στη γνώση και την πρόληψη. Το TRACTION σάς προσέχει.

Δείτε όλα τα επεισόδια του TractioN

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top