Ψυχίδου: Δε φαντάζεστε πώς είχε αποθηκεύσει τον Κοργιαλά στο κινητό της

Τι είχε συμβεί στην αρχή της σχέσης της με τον τραγουδιστή;

Για ακόμα μία φορά η Φωτεινή Ψυχίδου επιστράτευσε το χιούμορ της!

Το πρωί της Παρασκευής (03/12),  η δημοσιογράφος του Star εμφανίστηκε στην εκπομπή Breakfast@Star προκειμένου να παρουσιάσει μια έρευνα γύρω από τους πρώην συντρόφους και αν θα πρέπει να κρατάμε επαφές μαζί τους μετά τον χωρισμό.

Με αφορμή αυτό το γκάλοπ η Φωτεινή Ψυχίδου εξομολογήθηκε μία δική της προσωπική εμπειρία λέγοντας πως κάποιοι από τους πρώην συντρόφους της έχουν χαλάσει κάποιες σχέσεις της.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς με την πρώην σύντροφό του, Φωτεινή Ψυχίδου σε παλαιότερη έξοδό τους/ φωτογραφία NDP

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς με την πρώην σύντροφό του, Φωτεινή Ψυχίδου σε παλαιότερη έξοδό τους/ φωτογραφία NDP

Θυμήθηκε λοιπόν τι είχε κάνει στην αρχή της σχέσης της με τον Δημήτρη Κοργιαλά. «Κάποτε είχα πρόβλημα με έναν πρώην μου. Έτσι είχα περάσει το τηλέφωνο του Δημήτρη Κοργιαλά στο κινητό μου γράφοντάς τον ως «Μαριάννα Κιούση». Μία μέρα κόλλησε το μυαλό μου και δεν μπορούσα να θυμηθώ πως ήταν στις επαφές μου. Τελικά πήρα μία φίλη μου και της ζήτησα το τηλέφωνο του Δημήτρη», είπε και ανέφερε πως έχει σχέση με τους πρώην της, δηλαδή τον Μπάμπη Στόκα και τον Δημήτρη Κοργιαλά μιας και έχει δυο παιδιά μαζί τους.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μένει μόνιμα στη Ναύπακτο με τον γιο του

Να θυμίσουμε πως η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, αλλά διατηρούν άριστες σχέσεις μια και θα τους ενώνει για πάντα ο γιος τους, Θανάσης, που σήμερα είναι 4 ετών.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top