Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μένει μόνιμα στη Ναύπακτο με τον γιο του

«Με την πρώτη ευκαιρία πηγαίνουμε και βλέπουμε τη μαμά μας»

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς έχει αποφασίσει τους τελευταίους μήνες να αλλάξει τρόπο ζωής και να αφήσει την πολύβουη Αθήνα. Ο μουσικός έχει μετακομίσει μόνιμα στη Ναύπακτο μαζί με τον γιο του και για την απόφασή του αυτή μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!».

«Έχω την ευκολία να μπορώ να μεγαλώσω το παιδί γιατί η μαμά του κάνει μια δύσκολη δουλειά. Μπορεί να μένει μαζί μου και να πηγαίνει σχολείο στη Ναύπακτο, αλλά με την πρώτη ευκαιρία πηγαίνουμε και βλέπουμε τη μαμά μας, έτσι πρέπει. Την έχει ανάγκη το παιδί», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

κοργιαλάς

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς υπήρξε ζευγάρι με τη δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου για αρκετά χρόνια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ψυχίδου: «Δεν ξέρω ποιος έχει δημιουργήσει ψυχολογικά στον Κοργιαλά!»

«Ο άντρας που πηγαίνει και ψαρεύει το κάνει γιατί η θάλασσα και το ψαρί είναι ο μεγαλύτερος ψυχολόγος», απάντησε για την πρόσφατη δήλωση του ότι προτιμά να έχει δίπλα του μια τσιπούρα παρά… μια γυναίκα!

«Πλέον προτιμώ να είναι δίπλα μου μια τσιπούρα αντί για γυναίκα»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Κοργιαλά για τον Μπάμπη Στόκα και τη Φωτεινή Ψυχίδου: «Όταν έχεις να κάνεις με Στόκα, Κοργιαλά και Ψυχίδου όλα να τα περιμένεις. Τον Μπάμπη Στόκα τον αγαπάω πάρα πολύ, είναι η μισή μου οικογένεια εκεί. Έχουν μαζί ένα παιδί το οποίο υπεραγαπάω, την Ιόλη».

Ο μουσικός έκλεισε τα 50 και παραδέχεται: «Έγινα 50 ετών αλλά νομίζω το έχω ξεπεράσει. Βλέπω τους συμμαθητές μου που βάζουν το 50 κι εγώ κάθομαι απ΄ έξω, κάνω απλά like στις αναρτήσεις για την ηλικία τους, εγώ είμαι στο… 49».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top