Ο Παπαδάκης εκτός πλατό για οικογενειακούς λόγους

Οι εξηγήσεις που έδωσε για την απουσία του από το «Καλημέρα Ελλάδα»

Το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ξεκίνησε χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο παρουσιαστής απουσιάζει για οικογενειακό λόγο, μιας και ο μικρότερος γιος του, Ιάσονας, είναι στον στρατό και σήμερα γίνεται η ορκωμοσία.

O Γιώργος Παπαδάκης με τη σύζυγό του Τίνα Παπαδέλη

O Γιώργος Παπαδάκης με τη σύζυγό του Τίνα Παπαδέλη

Ο Γιώργος Παπαδάκης με τον γιο του, Ιάσονα

Ο Γιώργος Παπαδάκης με τον γιο του, Ιάσονα

«Πάω Λαμία για ρεπορτάζ, είναι οικογενειακό, με την άδεια των φίλων της εκπομπής. Είναι ένα από τα τρία ρεπορτάζ που δεν έχω κάνει στη ζωή μου. Πήγε στρατιώτης ο μεγάλος μου γιος ο Κωνσταντής, πήγε ο μεσαίος μου γιος ο Φοίβος, πήγε και το στερνοπούλι μου ο Ιάσονας. Δεν είχα πάει σε καμία ορκωμοσία, έτσι σήμερα θα πάω στην ορκωμοσία του Ιάσονα μου. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να αποδείξουμε ότι ουδείς αναντικατάστατος και ότι έχω υπέροχους συνεργάτες, καταπληκτικούς, που μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά χίλιες φορές καλύτερα από μένα» είπε ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους συνεργάτες του.

Ο Γιώργος Παπαδάκης με τον γιο του, Φοίβο

Ο Γιώργος Παπαδάκης με τον γιο του, Φοίβο

Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει δύο γιους στους οποίους έχει μεγάλη αδυναμία. Ο πρωτότοκος γιος του, Φοίβος, ακολουθεί τα βήματα του διάσημου μπαμπά του μιας και είναι απόφοιτος δημοσιογραφίας. Από την άλλη πλευρά, ο Ιάσονας έχει καλλιτεχνική φλέβα και ασχολείται με τη μουσική.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top