GNTM 4: Η underwater φωτογράφιση φέρνει μία αποχώρηση με πολύ κλάμα

Τι θα γίνει στο νέο επεισόδιο του GNTM 4 τη Δευτέρα 29/11 στις 21:00

Η ζεστή αγκαλιά, που πήραν από τους δικούς τους ανθρώπους στο τελευταίο σετ, έδωσε στα υποψήφια μοντέλα το κίνητρο και τη δύναμη, που χρειάζονται, ώστε να συνεχίσουν στην κούρσα της διεκδίκησης του μεγάλου επάθλου.

Χωρίς τη Μαρία Κουμαρά, πλέον, στον διαγωνισμό, το όνειρο της κορυφής του GNTM 4 γίνεται όλο και πιο ρεαλιστικό για τους top 8, την ώρα που η απόσχιση της Κυβέλης Χατζηευστρατίου, από το υπόλοιπο σπίτι, μοιάζει οριστική.

Κάπως έτσι, στην πισίνα του σπιτιού εμφανίζονται ο Γιώργος Καράβας με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, σε ρόλο μοντέλου και φωτογράφου αντίστοιχα, για να ανακοινώσουν το καινούριο challenge: αυτό μιας φωτογράφισης για μεγάλη εταιρία design οπτικών. Το concept αυτή τη φορά θέλει τα μοντέλα σε ρόλο λουόμενων άλλης εποχής, να ποζάρουν με ύφος υπεροπτικό, φορώντας φυσικά τα γυαλιά.  

Σε πολλούς ταίριαξε γάντι η δοκιμασία ενώ άλλοι φάνηκε να δυσκολεύονται με το φως, χάνοντας λίγη από τη λάμψη, που αποζητά μια luxury καμπάνια. Παρόλαυτα, τα αποτελέσματα δικαιώνουν coach και κριτή και η επιβράβευση έρχεται για να δώσει extra boost σε έναν διαγωνιζόμενο αλλά και για να πεισμώσει τους υπόλοιπους.

GNTM 4: Οι top 8 θα βουτήξουν σε βαθιά νερά!

Το επόμενο πρωί, η μέρα ξεκινά από τα χαράματα και μαζί με τον πρωινό καφέ σερβίρεται και το μήνυμα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου για τη μεγάλη δοκιμασία αποχώρησης. Η δράση μεταφέρεται άμεσα σε ένα κτήμα, με το σετ να τοποθετείται κάτω από το νερό.

Η underwater φωτογράφηση είναι γεγονός για μία ακόμα σεζόν του GNTM και φέτος έχει να κάνει με τον αποχωρισμό και τρία συναισθήματα, που αυτός φέρνει μαζί του. Ένα άγαλμα σε κλίμακα 2:1 τοποθετείται στην κινηματογραφική πισίνα και συμβολίζει το στοιχείο, που πρέπει να αποχωριστούν τα μοντέλα, καθώς ποζάρουν για τον φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου.

 

Με… «ναυαγοσώστες» των ζητούμενων τους την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα, τα μοντέλα προσπαθούν να αποδώσουν με ηρεμία και με... μια ανάσα, τα σωστά φωτογραφικά «κλικ», που θα τους εξασφαλίσουν μία θέση στο top 7 του διαγωνισμού. Κάποιοι κατάφεραν να διαχειριστούν το σετ με χάρη και εκφραστικότητα, ενώ άλλοι βυθίστηκαν, στην κυριολεξία, υπό το βάρος των ανασφαλειών τους.


Στο πλατό ετυμηγορίας, οι τέσσερις κριτές, Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, καλούνται να κρίνουν τις λήψεις, με βάση τα συγκεκριμένα συναισθήματα, που είχαν τα παιδιά κατά τον δικό τους «αποχωρισμό».

Το θέμα είναι όμως σε κάθε «κλικ» να είναι εμφανής -και χωρίς υπότιτλους- η ουσία του modelling, που δεν είναι άλλη από την πόζα και την έκφραση. Στο σύνολο των λεπτομερειών, μία λήψη δεν κατάφερε να μεταφέρει το μήνυμα του «Don’t Let Go», με αποτέλεσμα ένα μοντέλο να αποχωριστεί, με μεγάλες δόσεις συγκίνησης, το σπίτι του GNTM 4.

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του GNTM 4 τη Δευτέρα 29/11/21, στις 21.00, στο Star!

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top