Το TractioN κάνει πρεμιέρα την Κυριακή

Κώστας και Μάνος Στεφανής μάς δίνουν τα «φώτα» τους για τα αυτοκίνητα

Το TractioN κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 28/11/21 και ο Κώστας και ο Μάνος Στεφανής ήταν το πρωί της Παρασκευής καλεσμένοι στο Breakfast@Star και μίλησαν για την αγαπημένη εκπομπή αυτοκινήτου και τα νέα επεισόδια.

Δείτε όσα είπαν Κώστας και Μάνος Στεφανής για το ΤractioN:

Το TractioN έχει καθιερωθεί σαν η πλέον δημοφιλής εκπομπή αυτοκινήτου στην ελληνική τηλεόραση.

Με γκάζι και με χαμόγελο, με το βλέμμα σταθερά στραμμένο στο συναρπαστικό μέλλον της αυτοκίνησης, με έγνοια για την οδική ασφάλεια και το περιβάλλον, αλλά πάντα με την αθεράπευτη αγάπη για οτιδήποτε διαθέτει τροχούς και κινητήρα.

Μέσα από τη συχνότητα του Star για 5η σεζόν, ο Κώστας και ο Μάνος Στεφανής αλλά και οι συνεργάτες τους, μοιράζονται με τους τηλεθεατές το πάθος για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα μαζί με συμβουλές για καλύτερες ημέρες στους μεγάλους δρόμους. Κάθε εβδομάδα το TractioN ενημερώνει και ψυχαγωγεί. Γιατί η οδήγηση είναι ένα ατελείωτο, υπέροχο ταξίδι!

TRACTION ΣΤΕΦΑΝΗΣ

Τι θα δούμε στην 1η εκπομπή

Επιστροφή στο παρόν ή επιστροφή στο μέλλον; Το TractioN επανέρχεται στο πρόγραμμα του Star με ολοκαίνουργια επεισόδια αλλά με απροσδόκητα... αλλαγμένους συνεργάτες: oι εξελίξεις στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία φαίνεται πως έχουν σοκάρει τόσο πολύ τους συνεργάτες του TractioN, προκαλώντας ομαδική κρίση ταυτότητας και ηλικίας. Ο Μάνος Στεφανής, η Ινώ Στεφανή, ο Θωμάς Ευθυμίου, ο Θανάσης Χούντρας, ο Βασίλης Τσακίρογλου, πιστεύουν ότι ξαφνικά γέρασαν απότομα.

Γι' αυτό και ο Κώστας Στεφανής χρειάζεται να τους ξυπνήσει από ένα παράξενο όνειρο και να τους επαναφέρει στην πραγματικότητα. Όχι, δεν

βρισκόμαστε στο 2050 και όχι δεν είναι όλα τα οχήματα ηλεκτροκίνητα. Υπάρχει χώρος για όλους, πάνω από όλα υπάρχει χαμόγελο και ατελείωτη όρεξη για ενημέρωση γύρω από το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα, ψυχαγωγία αλλά και... εκπλήξεις. Το TractioN είναι εδώ, ανανεωμένο και πιο κεφάτο από ποτέ!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΜΑΝΟΣ TRACTION

➢ Η Mercedes-Benz στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου: Ο Κώστας Στεφανής ταξιδεύει στο Μόναχο, όπου συναντά τα συναρπαστικά νέα μοντέλα της εμβληματικής γερμανικής εταιρείας, που δεν παύει να εκπλήσσει με τις καινοτομίες της. Το TractioN, όπως πάντα, βρίσκεται εκεί όπου χτυπά η καρδιά της σημερινής και μελλοντικής αυτοκίνησης.

➢ HYUNDAI i20N: Το νέο i20N, με 204 ίππους, έντονα σπορ χαρακτήρα και με τεχνολογικά μέσα απευθείας από το αγωνιστικό τμήμα της Hyundai, είναι ένα αυτοκίνητο που φτιάχτηκε εξ αρχής με μία και μόνη αποστολή: να προκαλεί έντονες συγκινήσεις. Ο Κώστας και ο Μάνος Στεφανής περιεργάζονται το μικρό αυτό «θηρίο» και εξερευνούν τις εξαιρετικές δυνατότητές του, στρίβοντας και ξαναστρίβοντας (ενίοτε με κάποιον τροχό στον αέρα).

➢ FORD KUGA PHEV: Το best-seller υβριδικό SUV της μεσαίας -και πλέον ανταγωνιστικής- κατηγορίας στην αγορά, συνδυάζει προσόντα τα οποία έως και πριν από μερικά χρόνια φάνταζαν αδιανόητα. Πώς γίνεται ένα αυτοκίνητο με θερμικό κινητήρα 2,5 λίτρων, με ισχύ 225 ίππων, να καταναλώνει μόνο 1,4 λίτρο βενζίνης ανά 100 χλμ; Την απάντηση δίνει η Ford, μέσω της υβριδικής τεχνολογίας και βάζοντας -κυριολεκτικά- το Kuga στην πρίζα. Το TractioN ανατέμνει το φαινόμενο.

➢ SEAT MÓ eScooter 125: Είναι 100% SEAT αλλά 100% δεν είναι αυτοκίνητο. Το MÓ είναι 100% ηλεκτρικό και 100% μία από τις πιο φρέσκες ιδέες, που έχουμε δει τελευταία στο χώρο της αυτοκίνησης, με την ευρεία έννοια. Ο Θανάσης Χούντρας παρουσιάζει και αναλύει το πρώτο ηλεκτρικό σκούτερ της SEAT, που είναι 100% έτοιμο να φέρει μια μίνι επανάσταση στις καθημερινές αστικές μετακινήσεις μας.

Δείτε όλα τα επεισόδια του TractioN

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top