Σπύρος Λάμπρου: Η τηλεόραση, τα παιδιά του και η περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Τι είπε για τη συνεργασία του με τη Μάρα Ζαχαρέα

Ο Σπύρος Λάμπρου μέσα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στο Star μας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις που απασχολούν την επικαιρότητα. 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star», μίλησε για την πρόσφατη περιπέτειά που πέρασε με τον κορωνοϊό, τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία αλλά και την οικογένειά του. 

Σπύρος Λάμπρου: Τα ευτράπελα στον «αέρα» του δελτίου & το αστείο στο φανάρι

«Δένεται η ψυχή σου, όταν δεις ότι είσαι θετικός. Δεν κόλλησε κανένας, ούτε οι συνάδελφοί μου, ούτε η οικογένειά μου. Ήμουν προσεκτικός. Ήμουν εμβολιασμένος και το πέρασα πολύ χαλαρά. Βέβαια, δέκα μέρες ήμουν μόνος μου. Μου άφηναν φαγητό και έφευγαν», εξολογείται ο δημοσιογράφος για την περίοδο, όπου βρισκόταν σε καραντίνα.

«Νιώθω τυχερός, είμαι ένας άνθρωπος που μου δόθηκαν ευκαιρίες και τις έπιασα από τα μαλλιά. Έκανα ό,τι μπορούσα καλύτερο. Ίσως σε κάποια να μην τα πήγα τόσο καλά και σε άλλα καλύτερα. Γενικά ό,τι μου ερχόταν προσπαθούσα να το κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα και με μεγαλύτερη συνεργασία με τους συναδέλφους μου», είπε για την καριέρα του ως δημοσιογράφος. 

Ο Σπύρος Λάμπρου στην παρέα του «Breakfast@Star»

Μιλώντας για τους συναδέλφους του αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Μάρα Ζαχαρέρα.

«Όταν κάνεις ένα κεντρικό δελτίο δεν υπάρχει ο παρουσιαστής, ο διευθυντής και ο αρχισυντάκτης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Μάρα Ζαχαρέα, η οποία κάνει πιο πολύ ρεπορτάζ από εμάς, εκτός του ότι είναι γενική διευθύντρια, κεντρική παρουσιάστρια, ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για τα περισσότερα πράγματα εκεί, θα κάνει χίλια δύο για να βοηθήσει εμάς και όλοι οι συνάδελφοι. Έτσι πάει μπροστά το δελτίο μας, γι' αυτό είναι και τόσο καλά». 

Η καθημερινότητα του Σπύρου Λάμπρου είναι απαιτητική, όχι μόνο στη δουλειά, αλλά και στο σπίτι. Η 10χρονη κόρη του, Ειρήνη, που μπαίνει πια στην εφηβεία, και ο 7χρονος γιος του, Σωτήρης, παρακολουθούν τον μπαμπά στην τηλεόραση.

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε πως η μεγάλη του κόρη ήταν δυσαρεστημένη στην αρχή με τη δουλειά που κάνει.

«Δεν της άρεσε που έβγαινα στην τηλεόραση, γιατί έλειπα πολλές ώρες από το σπίτι», ανέφερε ο δημοιοσγράφος. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@Star»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top