Σπύρος Λάμπρου: Τα ευτράπελα στον «αέρα» του δελτίου & το αστείο στο φανάρι

Γιατί η δουλειά του δεν αρέσει στα παιδιά του;

Από τον Σεπτέμβριο του 2020 ο Σπύρος Λάμπρου ξεκίνησε να παρουσιάζει τα Κεντρικά Δελτία Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στο Star.

Κυρίαρχο στην ενημέρωση το Star για τη σεζόν 2020 – 2021

Ο πολύπειρος δημοσιογράφος έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και μίλησε για τα ευτράπελα που μπορούν να συμβούν στον «αέρα» ενός δελτίου ειδήσεων, ένα «περίεργο» περιστατικό που του έχει συμβεί στον δρόμο και φυσικά την οικογένειά του.

«Είχα πιαστεί αιχμάλωτος στο Ιράκ»: Η άγνωστη ιστορία του Σπύρου Λάμπρου

«Μου αρέσει πάρα πολύ να παρακολουθώ ψυχαγωγικές εκπομπές. Άνετα θα ερχόμουν στους «Κου Κου» για να σχολιάσουμε ότι θέλετε», είπε αρχικά στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Σπύρος Λάμπρου

 

Όσο για τα ευτράπελα που μπορούν να συμβούν στον «αέρα» κάποιου δελτίου είναι αρκετά όπως από το να χαλάσει το autocue και να μην ακούγεται το μικρόφωνο. «Να βλέπεις ένα λεπτό πριν την έναρξη του δελτίου να ανοίγεις σακάκια και να λύνεις γραβάτες για να βγάλεις γραβάτες για να αποκατασταθεί το πρόβλημα».

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Λάμπρος θυμήθηκε και ένα περιστατικό που του είχε συμβεί στον δρόμο και του είχε κάνει εντύπωση. «Μου έχει τύχει να είμαι στον δρόμο και να έχω σταματήσει στο φανάρι. Ήρθε κάποιος δίπλα μου από την αριστερή πλευρά μου κόρναρε και με ρώτησε τι θα γίνει με τις συντάξεις».

Βέβαια, λόγω της φύσης του επαγγέλματός του είναι συνεχώς πάνω από το τηλέφωνό του. «Το τηλέφωνό μου το έχω πάντα μαζί μου και η σύζυγός του το έχει αποδεχτεί», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Star και πρόσθεσε με χιούμορ: «Αυτό είναι κακό γιατί δεν μπορώ να της πω ότι δεν το άκουσα. Έχω φύγει πολλές φορές από διακοπές για να κάνω ρεπορτάζ.»

Μιλώντας για την οικογένειά του δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις μεγάλες του αδυναμίες… τα παιδιά του.«Στα παιδιά μου δεν αρέσει πολύ η δουλειά μου. Η Ειρήνη όταν ήταν στο δημοτικό δεν έλεγε στη δασκάλα της τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς της. Δεν τους αρέσει που λείπω πολλές ώρες απο το σπίτι. Από την άλλη πλευρά, ο γιος μου που είναι πιο κοινωνικός με έβλεπε στην τηλεόραση την ώρα που έλεγα το δελτίο και μου έλεγε να μη μιλάω. Μια φορά που ζήτησε να του πάω ένα αυτοκινητάκι όταν επιστρέψω στο σπίτι».

Σήμα κατατεθέν του Σπύρου Λάμπρου είναι τα κόκκινα γυαλιά του τα οποία δεν παρέλειψε να σχολιάσει μιλώντας στον Ισίδωρο Φίκαρη. «Όταν ξεκίνησα τη δημοσιογραφία μου είπαν να πάρω πιο αυστηρά γυαλιά. Είχα έναν κόκκινο σκελετό γυαλιών και με άφηναν να τον φορέσω στη δουλειά επειδή δε με ήξερε κανείς. Χωρίς τα κόκκινα γυαλιά δε με γνωρίζουν».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top