Μελέτη: Ο Ξιαρχό της έστελνε μηνύματα κι εκείνη επικοινώνησε με τις Αρχές

«Στο κινητό μου λάμβανα ανησυχητικά μηνύματα» είπε η παρουσιάστρια

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής της η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως το απόγευμα της Δευτέρας (01/11), ο Τάσος Ξιαρχό της έστελνε μηνύματα την ώρα που η αστυνομία τον αναζητούσε. 

Τάσος Ξιάρχο: «Προσπάθησα να αυτοκτονήσω» - Στο Ιπποκράτειο ο χορογράφος

Ελεονώρα Μελέτη  - Τάσος Ξιαρχό

«Θέλω να σας πω ότι δεν ξέρω πώς, αλλά βρέθηκα να επικοινωνώ χθες με τον Τάσο, κατά τη διάρκεια όλης αυτής της αναζήτησης που γινόταν και από τις αστυνομικές αρχές. Η αλήθεια είναι πως αν υπήρξε μια αναστάτωση και στις αρχές και στο ΕΚΑΒ μετά από κάποια μηνύματα που είχε στείλει σε φιλικό του περιβάλλον… Εμείς εδώ στο Mega το βιώσαμε πιο έντονα αυτό. Διότι και στο κινητό μου λάμβανα συνεχώς μηνύματα από τον Τάσο, στο πλαίσιο μιας επικοινωνίας που είχαμε ξεκινήσει, μετά το περιστατικό, σε περίπτωση που ήθελε να βγει και να τοποθετηθεί. Ανησυχητικά μηνύματα έφταναν στο κινητό μου με αποτέλεσμα να επικοινωνήσω με το κανάλι και το κανάλι να με συμβουλέψει να επικοινωνήσω με τις Αρχές» είπε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Τάσος Ξιαρχό: Η νέα ανάρτηση για την Μπάρκα –Αρνείται το προσβλητικό σχόλιο

Μάλιστα, ο γνωστός χορογράφος μέσω μίας ανάρτησης που έκανε στα InstaStories αναφέρθηκε στην παρουσιάστρια, δίχως να αναφέρει το όνομά της: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα κάτι τέτοιο. Θέλει τεράστια δύναμη. Όσο ήμουν λιπόθυμος μιλούσα με μια γνωστή δημοσιογράφο-παρουσιάστρια. Διάβασα τώρα ό,τι της έγραφα και πραγματικά δεν τα θυμάμαι. Τα λόγια της με βοήθησαν πολύ και πολλές φορές έβλεπα ένα φως, μα όταν διάβαζα το μήνυμά της με βοηθούσε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top