Τάσος Ξιαρχό: Η νέα ανάρτηση για την Μπάρκα και η απόπειρα αυτοκτονίας

Τι έγραψε στο Instagram ο χορογράφος για την Ελεονώρα Μελέτη

Δείτε την ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό στο TikTok

Σάλος έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα με τον Τάσο Ξιαρχό μετά την προσβλητική ανάρτηση στο Instagram για τα κιλά και την εμφάνιση μίας κοπέλας.

Μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση ο χορογράφος ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει, παίρνοντας χάπια ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Τάσος Ξιάρχο: «Προσπάθησα να αυτοκτονήσω» - Στο Ιπποκράτειο ο χορογράφος

Τάσος Ξιαρχό: Απειλούσε να αυτοκτονήσει ο χορογράφος - Έδωσε σημάδια ζωής


Λίγη ώρα αργότερα επανήλθε στο Tik Tok, μιλώντας για την απόπειρα αυτοκτονίας και μεταξύ άλλων έκανε μια επίθεση στη Δανάη Μπάρκα γράφοντας: «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια».

Δανάη Μπάρκα: Το πρώτο μήνυμα μετά το «χοντρή παρουσιάστρια» του Ξιαρχό


Αργά το βράδυ της Δευτέρας, η παρουσιιάστρια του απάντησε μέσω Instagram: «Καληνύχτα υπέροχοι τύποι μου. Είμαι τυχερή που έχω εσάς για διαδικτυακούς φίλους. Είμαι τυχερή που έχω βρει την καλύτερη παρέα για να κυνηγάμε το όνειρο του “καλύτερου κόσμου”. Τα διάβασα όλα, τα έμαθα όλα, είμαι ενήμερη για όλα και σας ευχαριστώ. Τώρα πάω για ύπνο γιατί αύριο... πάω Δανάη κι έχουμε να περάσουμε ένα τέλειο πρωινό μαζί. Είστε σπουδαίοι.  Η αγάπη, φέρνει αγάπη. Μη μισείτε κανέναν, ούτε τους βλάκες. Να αδιαφορείτε και να στέλνετε συμπόνια. Τα λέμε σε λίγες ώρες. Είμαστε όλοι μαζί».

Ο Τάσος Ξιαρχό επανήλθε με μία νέα ανάρτηση στα InstaStories προκαλώντας εντύπωση, καθώς αρνείται πως έκανε αυτό το σχόλιο.
«Η φράση για τη Δανάη Μπάρκα επειδή δε θέλω να παρερμηνευτεί. Δεν την είπα εγώ. Ένας φίλος της μου το είπε, που σήμερα με έκραξε» έγραψε στην πρώτη ανάρτηση και στη συνέχεια έκανε ένα δεύτερο post: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα κάτι τέτοιο. Θέλει τεράστια δύναμη. Όσο ήμουν λιπόθυμος μιλούσα με μια γνωστή δημοσιογράφο-παρουσιάστρια. Διάβασα τώρα ό,τι της έγραφα και πραγματικά δεν τα θυμάμαι. Τα λόγια της με βοήθησαν πολύ και πολλές φορές έβλεπα ένα φως, μα όταν διάβαζα το μήνυμά της με βοηθούσε. Σε ευχαριστώ Ε».

Ο Τάσος Ξιαρχό, προφανώς, αναφέρεται στην επικοινωνία που είχε με την Ελεονώρα Μελέτη, χθες βράδυ. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή της ότι λάμβανε ανησυχητικά μηνήματα από τον χορογράφο που την ανάγκασαν να επικοινωνήσει με τις Αρχές, δεδομένου ότι απειλούσε να αυτοκτονήσει. 

Μελέτη: Ο Ξιαρχό της έστελνε μηνύματα κι εκείνη επικοινώνησε με τις Αρχές

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top