Δανάη Μπάρκα: Το πρώτο μήνυμα μετά το «χοντρή παρουσιάστρια» του Ξιαρχό

«Μη μισείτε κανέναν, ούτε τους βλάκες!»

Δείτε την ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχού στο TikTok

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με την ανάρτησή του στο Instagram σχολιάζοντας το βάρος και το στιλ μιας κοπέλας, ο Τάσος Ξιαρχό αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει παίρνοντας χάπια.

Δανάη Μπάρκα

Το πρωί της Δευτέρας η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε με ριγέ μπλούζα στην εκπομπή της

Στη συνέχεια ο γνωστός χορογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα έδωσε σημάδια ζωής κι ανάρτησε ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο κατέβασε όμως αμέσως. 

Τάσος Ξιάρχο: «Προσπάθησα να αυτοκτονήσω» - Στο Ιπποκράτειο ο χορογράφος

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη. Αντιθέτως είμαι ένας χαρούμενος τύπος που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά. Αυτά προβάλει η τιβί και ο κόσμος.

Τάσος Ξιαρχό: Απειλούσε να αυτοκτονήσει ο χορογράφος - Έδωσε σημάδια ζωής

Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι. Μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη. Όταν αποφασίζεις να ευχηθείς σε κάποιον να πεθάνει, τότε σκεφτείτε αν όντως του αξίζει. Όταν εσείς πράξετε λάθος, να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε», έγραψε ο Τάσος Ξιαρχό, κάνοντας στη συνέχεια ένα ρατσιστικό σχόλιο για τη Δανάη Μπάρκα γράφοντας: «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια».

Το σχόλιο του για την ηθοποιό και παρουσιάστρια προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη οργή στα social media. Αργά το βράδυ της Δευτέρας, η ίδια έδωσε τη δική της απάντηση, στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμά της.

Ναταλία Γερμανού για Τάσο Ξιαρχό: «Θέλουμε να σωπάσεις λίγο»

«Καληνύχτα υπέροχοι τύποι μου. Είμαι τυχερή που έχω εσάς για διαδικτυακούς φίλους. Είμαι τυχερή που έχω βρει την καλύτερη παρέα για να κυνηγάμε το όνειρο του “καλύτερου κόσμου”. Τα διάβασα όλα, τα έμαθα όλα, είμαι ενήμερη για όλα και σας ευχαριστώ. Τώρα πάω για ύπνο γιατί αύριο... πάω Δανάη κι έχουμε να περάσουμε ένα τέλειο πρωινό μαζί. Είστε σπουδαίοι.  Η αγάπη, φέρνει αγάπη. Μη μισείτε κανέναν, ούτε τους βλάκες. Να αδιαφορείτε και να στέλνετε συμπόνια. Τα λέμε σε λίγες ώρες. Είμαστε όλοι μαζί», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top