Elif: Η Ζουλιντέ εξακολουθεί να νοσηλεύεται αναίσθητη

Οι περιπέτειες της Elif συνεχίζονται και την Τετάρτη στις 17.40 στο Star

Η Μπιρτσέ και ο Ακίν μιλάνε για τη Ράνα. Η Ράνα και ο Κερέμ πάλι διαφωνούν για τη Μπιρτσέ και τις ικανότητές της. Ο Κερέμ θέλει να δουλεύει με νέους ανθρώπους και αποφασίζει να οργανώσει ένα διαγωνισμό για νέους σχεδιαστές. Ο Κερέμ ενημερώνει σχετικά τη Μπιρτσέ.

Η Ασλί λέει στη Μελέκ πως η Ελίφ μπορεί να συνεχίσει τις σπουδές της με τη βοήθεια ενός ιδρύματος και η Μελέκ δεν ξέρει πως να την ευχαριστήσει. Η Ελίφ μαθαίνει τα καλά νέα και νιώθει μεγάλη ευτυχία. Η Μελέκ προτείνει στην Ασλί να μείνει μαζί τους και εκείνη δέχεται με χαρά.

Ο Εμιρχάν ρωτάει συνεχώς για τη μητέρα του και η Αλέβ εκνευρισμένη του λέει την αλήθεια. Ο Εμιρχάν ξεσπάει σε κλάματα και ζητάει να δει τη μητέρα του. Η Λεμάν προσπαθεί να του φτιάξει τη διάθεση. Η Ζουλιντέ εξακολουθεί να νοσηλεύεται αναίσθητη και ο Τουφάν παραμένει κοντά της, κρατώντας της το χέρι. Όταν το βλέπει αυτό ο Σαφάκ δεν μπορεί να το πιστέψει.

Η Αλέβ καταλαβαίνει ότι ο Σαφάκ είδε τον Τουφάν μαζί με τη Ζουλιντέ και χαίρεται για αυτό. Ο Σαφάκ νιώθει πολύ άσχημα και λίγο αργότερα βλέπει τον Εμιρχάν. Ο Εμιρχάν ικετεύει τον Σαφάκ να τον πάει στο νοσοκομείο για να δει τη μητέρα του. Η Λεμάν πηγαίνει τελικά τον Εμιρχάν στο νοσοκομείο και ο μικρός κάθεται κοντά στο κρεββάτι της μητέρας του…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top