Ο Βαρθαλίτης έβαλε ψηλά τον πήχη: Θέλει να πάει στον τελικό του DWTS

Πού θέλει να πάει το έπαθλο του διαγωνισμού χορού;

Σταύρος Βαρθαλίτης  - Μαρία Καμενίδη.

Τον Σταύρο Βαρθαλίτη τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef 4. Ο νεαρός σεφ κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με τις μαγειρικές τους ικανότητες,  να φτάσει στον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής του Star και να αναδειχθεί νικητής.

Dancing with the Stars: Ο Σταύρος Βαρθαλίτης… έσπασε τον πάγο

Τώρα αποφάσισε να δείξει ένα άλλο του…. Ταλέντο. Άφησε για λίγο στην άκρη την ποδιά του MasterChef και φόρεσε τα παπούτσια του χορού.

Ο σεφ που φέτος απολαμβάνουμε στο «Breakfast@Star» συμμετέχει στο «Dancing With The Stars» με παρτενέρ τη Μαρία Καμενίδη. Η Μαρία φαίνεται πως είναι αυστηρή με τον μαθητή της και όσο και αν εκείνος να την παρακαλεί να φάνε κάτι εκείνη δεν πτοείται.

Σταύρος Βαρθαλίτης - Μαρία Καμενίδη: Από το MasterChef στο DWTS!

 

Ο Σταύρος σκέφτηκε να την καλοπιάσει ετοιμάζοντας μια red velvet, αλλά και πάλι οι προσπάθειές του έπεσαν στο κενό.
Έτσι ξεκίνησαν οι εντατικές πρόβες μιας και όπως είπε η Μαρία θα πρέπει να ξεχάσει τη μαγειρική για τους επόμενους πέντε μήνες, αφού το μόνο που θέλει είναι να φτάσουν στον τελικό.

Στην πρεμιέρα του «Dancing With The Stars» χόρεψαν cha cha cha και απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.


«Πριν από δύο χρόνια φέραμε το έπαθλο του MasterChef. Φέτος θα φέρουμε το αργεντίνικο τάνγκο στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων», δήλωσε ο Σταύρος Βαρθαλίτης έχοντας το βλέμμα στον μεγάλο τελικό.


Δείτε ολόκληρο το Dancing with the Stars

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top