Κομάντα και Δράκοι: Οι μικροί πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά του σκηνοθέτη

Όσα είπαν on camera οι πρωταγωνιστές της σειράς

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ετοίμασε τις βαλίτσες του και ταξίδεψε έως τα Χανιά της Κρήτης. Εκεί συνάντησε τους μικρούς πρωταγωνιστές της σειράς «Κομάντα και Δράκοι» που σκηνοθετεί ο Θοδωρής Παπαδουλάκης.

Βασίλης Μπισμπίκης: Όσα είπε για το Κομάντα και Δράκοι όπου πρωταγωνιστεί

Αλέξανδρος και Γιώργος Παπαδουλάκης

Αλέξανδρος και Γιώργος Παπαδουλάκης

Αυτό που δε γνωρίζαμε είναι πως ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος, οι οποίοι παίζουν στη σειρά είναι οι γιοι του σκηνοθέτη. Εκτός όμως από αυτά τα δύο αξιολάτρευτα παιδάκια παίζουν κι άλλα δύο παιδάκια ο Κωνσταντίνος Μπουρμπάκη και η Ζαχαρένια Τριανταφυλλάκη.

Λατρέψαμε τον Ντόντο του «Κομάντα και Δράκοι»

Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης δήλωσε ότι μαζί με κολλητό του φίλο, με τον οποίο εμπνεύστηκε τη σειρά, είχε στόχο να φτιάξουν κάτι που διασκεδάζει και θυμίζει τις αγνές πρώτες φορές που πήγαν κινηματογράφο, εποχές Spielberg και άλλων μεγάλων σκηνοθετών.

«Είμαστε οι καλοί και υπάρχει ένα κακό τέρας που θέλει να μας καταστρέψει», είπε ο μικρός Γιώργος. «Κάθε μέρα εδώ είναι αξέχαστη. Είμαστε δεμένοι σαν οικογένεια», δήλωσε στη συνέχεια η Ζαχαρένια.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μεταξύ άλλων τους ρώτησε αν θα ήθελαν να ασχοληθούν και στο μέλλον με την υποκριτική και εκείνα απάντησαν πως είναι κάτι που τους ενδιαφέρει.

Θοδωρής Παπαδουλάκης

Θοδωρής Παπαδουλάκης

Κλείνοντας, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» πως η σειρά ολοκληρώνεται σε 13 επεισόδια και πως στο τέταρτο επεισόδιο θα αποκαλυφτεί, γιατί συμβαίνουν όσα συμβαίνουν στον πρωταγωνιστή, τον Γιώργο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top