Βασίλης Μπισμπίκης: Όσα είπε για το Κομάντα και Δράκοι όπου πρωταγωνιστεί

Τον κοίταζε αποσβολωμένη η Ελένη Μενεγάκη

Δείτε όσα είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην Ελένη Μενεγάκη

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν την Παρασκευή ο Βασίλης Μπισμπίκης, με αφορμή τη σειρά Κομάντα και δράκοι στο MEGA όπου πρωταγωνιστεί

Βασίλης Μπισμπίκης: Η σύζυγος, το βιογραφικό και η δουλειά στο καζίνο

Ο ηθοποιός που ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες την περσινή σεζόν, αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στον ρόλο που ερμηνεύει στη σειρά, καθώς κι όσα αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα παιδάκια αυτά φυσικά και δεν είναι ηθοποιοί. Το 95% του καστ που έχει κάνει ο Παπαδουλάκης (σ.σ. Ο σκηνοθέτης της σειράς) δεν είναι ηθοποιοί. Όλοι όσοι παίζουν, οι Κρητικοί, οι Δράκοι, οι ληστές, ο Ντόντος και τα παιδάκια δεν είναι ηθοποιοί. Αυτή είναι η μαγεία και η ευφυΐα του Θοδωρή. Το έχει πάρα πολύ με τα παιδιά, το έδειξε και τότε που κάναμε τη Λέξη που δε λες και το δείχνει και τώρα».

Βασίλης Μπισμπίκης

«Πιστεύω ότι το κομμάτι το ακατέργαστο που έχουν αυτοί οι μη ηθοποιοί, τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικοι, στην υποκριτική είναι άψογο. πολύ πιο αληθινό από πολλούς άλλους ηθοποιούς», πρόσθεσε ο ηθοποιός στην παρουσιάστρια που τον κοιτούσε αποσβολωμένη. «Ο ρόλος που ερμηνεύω σε αυτή τη σειρά δεν έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο (σ.σ. του Βότσκαρη). Είναι θετικός ήρωας. Την αγαπούσε την γυναίκα του, η οποία έχει φύγει, αλλά έχει τύψεις κι ενοχές».

Είδε τον Βασίλη Μπισμπίκη και «έλιωσε»: «Είσαι κούκλος!»

«Η σειρά έχει πολύ δρόμο και πραγματικά υπάρχουν επεισόδια που θα είναι έκπληξη για τον θεατή. Είναι κατά τη γνώμη μου το καλύτερο σίριαλ που έχει γυριστεί μέχρι τώρα. Από σενάριο, από υποκριτική και ηθοποιούς είναι πάρα πολύ δυνατό και θα φανερώνονται πράγματα που θα κάνουν τον θεατή να μπαίνει σιγά σιγά ακόμα πιο πολύ μέσα στην ιστορία», πρόσθεσε ο ηθοποιός για τη σειρά επιστημονικής φαντασίας που κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top