Δανάη Μιχαλάκη: «Πλέον είμαι μΊα κυρία και έχω τη λάμψη του γάμου»

Το ενδεχόμενο παιδιού με τον αγαπημένο της, Γιώργο Παπαγεωργίου

Η πολυσυζητημένη «μέλισσα», Δανάη Μιχαλάκη ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» και μέσα στη συζήτηση αναφέρθηκε και στον γάμο της με τον αγαπημένο της, Γιώργο Παπαγεωργίου που έγινε το καλοκαίρι στον τόπο καταγωγής της, τη Σύρο.

Δανάη Μιχαλάκη: Δείτε το στιλάτο σπίτι της «Άγριας Μέλισσας»

«Τι πιο ωραίο να σου εύχονται. Οι ευχές που έχουμε πάρει είναι άπειρες. Πλέον είμαι μια κυρία και έχω τη λάμψη του γάμου. Δεν έχω δει καμία αλλαγή, βρήκα τον άνθρωπό μου. Η τρέλα συναντιέται με την τρέλα. Δε κάναμε θρησκευτικό γάμο, θέλαμε ένα μεγάλο πάρτι. Ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Ο πατέρας μου έκλαιγε πολύ πριν με πάει στο δημαρχείο, έλεγε “την έχασα”», είπε αρχικά η Δανάη Μιχαλάκη.

Γιώργος Παπαγεωργίου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο με τη Δανάη Μιχαλάκη
 

δαναη μιχαλακη

Από τον πολιτικό γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου στη Σύρο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην έκταση που πήρε το θέμα του γάμου της στα media: «Ανοίγουμε ένα πολύ μεγάλο θέμα. Το καταλαβαίνω ότι κάποιος πρέπει να ασχοληθεί για κάποιον λόγο. Απλά πρέπει καμία φορά να μπαίνουν όρια. Να σέβεσαι πως ο άλλος θέλει να κρατήσει προσωπική την προσωπική του ζωή, αλλιώς αν ήθελε κάποιος να μιλήσει, θα τα έβγαζε όλα στην φόρα. Δε νιώθω ότι ξεπεράστηκαν κάποια όρια, απλά καλό είναι ότι πρέπει να υπάρχουν και καταλαβαίνουμε ποιοι θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους και ποιοι όχι. Εγώ προσπαθώ να το κρατώ σε μια ισορροπία γιατί μετά δεν είναι αυτό προσωπική ζωή. Ήθελα να είναι κλειστό. Ήρθαν κι άνθρωποι εκτός αλλά δε με χάλασε όλο αυτό που έγινε. Απλά δε χρειαζόταν να γίνει».

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Μας δείχνουν τις βέρες τους

Η τηλεοπτική «Δρόσω» μίλησε και για το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης: «Κάποια στιγμή όλα γίνονται αυτή τη στιγμή. Είναι πάρα πολύ νωρίς».

Ακόμη, η ίδια αναφέρθηκε στο υπέροχο ταξίδι του μέλιτος που έκανε με τον αγαπημένο της, Γιώργο Παπαγεωργίου στην Βόρεια Ιταλία.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top