Μαργαρίτα Νικολαϊδη: Αποκάλυψε πότε θα παντρευτεί με τον σύντροφό της!

«Εχω δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef 6»

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef 5. Η νεαρή σεφ ετοίμαζε πιάτα συνδυάζοντας διαφορετικά υλικά και στο τέλος εντυπωσίαζε τους τρεις κριτές.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι αναδείχθηκε η πρώτη Ελληνίδα MasterChef!

MasterChef: Η Μαργαρίτα τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στον Τζιοβάνι

Λίγους μήνες μετά τον μεγάλο τελικό η γλυκιά Μαργαρίτα νοσταλγεί τις στιγμές που έζησε μέσα στον διαγωνισμό μαγειρικής και θα ήθελε πάρα πολύ αν μπορούσε να δήλωνε και πάλι συμμετοχή.

«Πέρασα πάρα πολύ  ωραία στο MasterChef 5 από την πρώτη έως και την τελευταία ημέρα. Αν μου έλεγαν θα ξαναπήγαινα στον διαγωνισμό. Πήρα πάρα πολύ αγάπη από το MasterChef 5. Όταν αρχικά αποχώρησα και μετά επέστρεψα στον διαγωνισμό ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω, αλλά δεν το πίστευα», δήλωσε αρχικά στο «Breakfast@star».

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η αγκαλιά και το φιλί του συντρόφου της!

 Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον άνδρα που της έχει «κλέψει» την καρδιά, τον αγαπημένο της Χρήστο.
«Ο Χρήστος δουλεύει στη Μύκονο και πήγα να τον δω τρεις φορές. Μάλιστα, ένα βράδυ είχαμε βγει και έναν ιδιοκτήτης εστιατορίου μου είπε να πάω να καθίσω στο μαγαζί του και εκείνος παραξενεύτηκε και του είπα: «Χρήστο ξέρεις ποια είμαι εγώ»»; Σχολίασε με χιούμορ η Μαργαρίτα.

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη με τον σύντροφό της, Χρήστο

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη με τον σύντροφό της, Χρήστο

Όσο για το πότε θα τη δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας ανέφερε: «Το καλοκαίρι θα παντρευτούμε με τον Χρήστο, αν και δεν έχει γίνει πρόταση γάμου».

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef κλείνοντας αναφέρθηκε και στους τρεις κριτές: «Στην αρχή η αδυναμία μου ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι ψυχούλα και ο Σωτήρης Κοντιζάς κούκλος. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν από τους τρεις».

Κλείνοντας έκανε και μια αποκάλυψη που προκάλεσε αίσθηση λέγοντας πως έχει δηλώσει συμμετοχή για τον 6ο κύκλο του MasterChef.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Ο 6ος κύκλος του μεγαλύτερου διαγωνισμού μαγειρικής έρχεται για να αναδείξει τον επόμενο κορυφαίο Έλληνα MasterChef. Δηλώστε εδώ συμμετοχή!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top