MasterChef: Η Μαργαρίτα τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στον Τζιοβάνι

Η κοινή φωτογραφία στο Instagram

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Τζιοβάνι Σκαράτζι γνωρίστηκαν μέσα από τη συμμετοχή τους στο MasterChef 5. Οι δυο τους όλους αυτούς τους μήνες της παραμονής τους στον διαγωνισμό μαγειρικής έγιναν πάρα πολύ καλοί φίλοι.

Giovanni στο star.gr: «H ζωή μου έχει αλλάξει πάρα πολύ μετά το ΜasterChef»

Μάλιστα, την ημέρα του μεγάλου τελικού ο Ιταλός σεφ αποκάλυψε μιλώντας στο star.gr, πως η πρώτη Ελληνίδα MasterChef του υποσχέθηκε πως τον Αύγουστο θα τον επισκεφθεί στη Ρόδο όπου διατηρεί το εστιατόριό του.

MasterChef Τελικός - Τζιοβάνι: «Η Μαργαρίτα τον Αύγουστο θα έρθει στη Ρόδο»

Η Μαργαρίτα τήρησε την υπόσχεσή της και επισκέφθηκε τον αγαπημένο της φίλο στο νησί των ιπποτών.

O Τζιοβάνι από το MasterChef 5 μας συστήνει τους γονείς του!

Ο Τζιοβάνι δημοσίευσε στο instagram μία κοινή τους φωτογραφία αγκαλιά. «Κάθε υπόσχεση, είναι χρέος μας να την υλοποιούμε. Γι’ αυτό το λόγο βρισκόμαστε μαζί εδώ. Ωστόσο οι μέρες που διανύουμε δεν είναι κατάλληλες για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Έτσι η Μαργαρίτα μας με την απλότητα και τη θετική της ενέργεια θα μας κρατήσει απλά συντροφιά για λίγες ημέρες.

Το γαστρονομικό μας ταξιδάκι αναβάλλεται για πιο ήρεμες ημέρες. Μοιραζόμαστε τον πόνο των συνανθρώπων μας που τρέχουν να σώσουν και να σωθούν από τη φωτιά όλες αυτές τις ημέρες και θαυμάζουμε το θάρρος και το κουράγιο τους, ωστόσο καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να δείξουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο, από την Ελλάδα το καλοκαίρι», έγραψε στη λεζάντα της εικόνας.

 

Το MasterChef 6 έρχεται στο Star

Ο 6ος κύκλος του μεγαλύτερου διαγωνισμού μαγειρικής έρχεται για να αναδείξει τον επόμενο κορυφαίο Έλληνα MasterChef. Δηλώστε εδώ συμμετοχή!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top