Giovanni στο star.gr: «H ζωή μου έχει αλλάξει πάρα πολύ μετά το ΜasterChef»

Ήταν ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού μαγειρικής του Star

Ο Giovanni Scaraggi είναι ο παίκτης του MasterChef 5 που είχε κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και όχι άδικα. Ήταν ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού μαγειρικής και όταν αποχώρησε στεναχώρησε τους fans του.

Ο ίδιος μίλησε στο star.gr για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μετά το MasterChef 5: «Η ζωή μου έχει αλλάξει πάρα πολύ μετά το παιχνίδι. Και επειδή ήμουν ένα από τα φαβορί και αποχώρησα έτσι ξαφνικά, αυτό έκανε τον κόσμο να με αγαπήσει περισσότερο! Επίσης, το εστιατόριό μου είναι γεμάτο κάθε μέρα. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να με συναντήσει και να μην μου πει έναν καλό λόγο! Το έπαθλό μου είναι η αγάπη που κέρδισα από τον κόσμο».

O 44χρονος μάγειρας έχει σπουδάσει κοινωνιολογία-ανθρωπολογία και έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια με αυτό το αντικείμενο. Ωστόσο, o έρωτας για τη μαγειρική τον κέρδισε. 

Κατάγεται από το Μπάρι της Ιταλίας και ξεκίνησε να εργάζεται στην κουζίνα από τα 16 του χρόνια.

Τι κάνουν σήμερα οι παίκτες του MasterChef 5;

Μία γυναίκα είναι η αιτία που τον έφερε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Ρόδο. Αποφάσισε το 2009 να εργαστεί στη χώρα μας και οι συγκυρίες τον έφεραν σε ένα γνωστό εστιατόριο της Ρόδου, όπου και γνώρισε τη σύζυγό του. Εκείνη μαζί με την κόρη τους ήταν οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του στο ΜasterChef. 

«To MasterChef είναι σχολείο!»

Οι εμπειρίες που αποκόμισε από τον διαγωνισμό ήταν σημαντικές: «Έμεινα πάνω από 5 μήνες στο παιχνίδι και είχα χρόνο μέσα στο σπίτι να διαβάσω. Με βοήθησε πολύ η κριτική των κριτών για να γίνω καλύτερος μαγειρικά. Τα masterclass και οι καλεσμένοι… όλα αυτά ήταν ένα τεράστιο σχολείο!».

Οι φίλοι που έχει κρατήσει από το παιχνίδι είναι η νικήτρια του MasterChef 5, η Μαργαρίτα και η Βίλλυ αλλά μέσω social media μιλάει με όλους.
Όσο για τον αγαπημένο του κριτή; Δεν ξεχωρίζει κανέναν, όπως μας είπε, αφού ο καθένας είχε και κάτι διαφορετικό. 

 

Η συμβουλή που δίνει στους επίδοξους μάγειρες και σε όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στο ΜasterChef 6 είναι να μην έχουν άγχος την ώρα που μαγειρεύουν και να μείνουν μακριά από τα κουτσομπολιά και τις ίντριγκες μέσα στο σπίτι! 

Ο 6ος κύκλος του μεγαλύτερου διαγωνισμού μαγειρικής έρχεται για να αναδείξει τον επόμενο κορυφαίο Έλληνα Master Chef. Δηλώστε εδώ συμμετοχή!

Ο Giovanni τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει το δικό του μπιστρό, το Sole Giaguaro. Φέτος το καλοκαίρι, παρά την πανδημία του κορωνοϊού, το εστιατόριο είναι γεμάτο κάθε μέρα, όπως είπε ο ίδιος στο star.gr

Ωστόσο, αυτό που τον έχει δυσκολέψει είναι ότι δε βρίσκει προσωπικό και συγκεκριμένα σεφ για την κουζίνα. Όπως μας είπε χαρακτηριστικά: «Οι συνθήκες σε πραγματική κουζίνα είναι πολύ πιο δύσκολες από ότι μέσα στο MasterChef και οι περισσότεροι δεν αντέχουν!».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top