Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα: Ο συναρπαστικός 20ος κύκλος έρχεται στο STAR!

Πρεμιέρα απόψε στις 23.45 με διπλό επεισόδιο

Δείτε το trailer της 20ης σεζόν του Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα

Η μακροβιότερη αστυνομική σειρά, με φανατικούς σε όλο τον κόσμο, το Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα, επιστρέφει στο STAR με τον ολοκαίνουριο 20ο της κύκλο κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 23:45.

Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα 20ος Κύκλος

Yπάρχει μια ξεχωριστή κατηγορία εγκλημάτων, που απαιτούν μια πιο εξειδικευμένη ματιά στην ψυχολογία του δολοφόνου: είναι τα εγκλήματα πάθους. Τα κίνητρα μπορεί να είναι τόσο περίπλοκα όσο η ίδια η ανθρώπινη φύση και οι διαπροσωπικές σχέσεις. Τι είναι αυτό που μετατρέπει έναν πολύ ερωτευμένο άνθρωπο σε εγκληματία; Ποια εμπειρία ματώνει την ψυχή και οπλίζει το χέρι; Η έμπειρη ντετέκτιβ Ολίβια Μπένσον μαζί με την ειδική ομάδα του «Νόμος και τάξη» επικοινωνούν με αυτούς, που οι υπόλοιποι αφορίζουν, για να βρουν τον ένοχο. Αφουγκράζονται καρδιές, συμβιώνουν στα γεγονότα και συναρμολογούν την τελική εικόνα της κάθε υπόθεσης. Τα «Γιατί;» ποτέ δεν έχουν άμεση απάντηση. Όμως αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. 

Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα

Πρόκειται για τον 20ο κύκλο της σειράς, που γράφει ιστορία για δύο δεκαετίες, ως η μακροβιότερη σειρά, που προβάλλεται ακόμα. Η Ολίβια Μπένσον συνεχίζει να ηγείται της ειδικής ομάδας, που αναζητά δικαίωση για τα θύματα των πιο ειδεχθών εγκλημάτων στην πόλη, αντιμετωπίζοντας αυτές τις πληγωμένες ψυχές πάντα με συμπόνια και θάρρος. Ο βοηθός Εισαγγελέας, Πίτερ Στόουν, υποστηρίζει την ομάδα από τη νομική πλευρά, με το ίδιο ακριβώς πάθος και με ένα στόχο, να φτάσουν στη νίκη.

Νόμος και Τάξη trivia:

•    Όταν στις 20 Σεπτεμβρίου του 1999 έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ,  όλοι πίστευαν πως «θα πάει καλά» αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως 15 χρόνια μετά, θα εξακολουθούσε να  σημειώνει επιτυχία και να αποτελεί φαινόμενο στην παγκόσμια τηλεοπτική ιστορία. 
•    Το «Νόμος και Τάξη : Ειδική Ομάδα» συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πέντε πιο δημοφιλείς σειρές της αμερικάνικης τηλεόρασης. Κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων συνεχόμενων υποψηφιοτήτων για ΕΜΜΥ (11 στον αριθμό), έχει αποσπάσει και πολλά-πολλά άλλα βραβεία. 
•    Η πρωταγωνίστρια Μαρίσκα Χαργκιτάι ήταν υποψήφια 8 φορές για ΕΜΜΥ και τελικά κέρδισε το EMMY «Καλύτερης ηθοποιού σε δραματική σειρά» το 2006, η πρώτη ηθοποιός από τις σειρές «Νόμος και Τάξη» που έλαβε μια τέτοια ξεχωριστή τιμή, και Χρυσή Σφαίρα το 2005. Έχει προταθεί για το βραβείο της «Καλύτερης δραματικής ηθοποιού» στα “Screen Actors Guild Awards” τις χρονιές 2004, 2006, 2007, 2009, 2010,2011. 

Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα Κέλι Γκίντις

•    Ο δημιουργός της σειράς Ντικ Γουλφ είχε την ιδέα για το συγκεκριμένο concept από το 1986. Αφορμή ήταν ένα άγριο έγκλημα με σεξουαλικά κίνητρα που είχε συγκλονίσει την αμερικανική κοινωνία.  Θέλοντας να ερευνήσει βαθύτερα την ψυχολογία των ερωτικών εγκλημάτων αλλά 
και την ανθρώπινη σεξουαλικότητα, δημιούργησε το «Νόμος και Τάξη : Ειδική Ομάδα» 13 χρόνια αργότερα.
•    Το πως θα ονομαζόταν η νέα σειρά ήταν σπαζοκεφαλιά για τον Ντικ Γουλφ, τους παραγωγούς και το κανάλι NBC. Αρχικά είχαν σκεφθεί να την ξεχωρίσουν από την  πρωτότυπη σειρά «Law and Order» και ο τίτλος
 της να είναι «Sex Crimes», φοβούμενοι μια αποτυχία, που θα συνδεόταν με ένα επιτυχημένο προϊόν. Ο Ντικ Γούλφ επέμενε να υπάρχει στον τίτλο και το «Law and Order» και έτσι η χρυσή τομή βρέθηκε με τον τίτλο «Law and Order : Special Victims Unit», που έκανε αναφορά στην αστυνομική δύναμη, που αναλάμβανε τέτοιου είδους εγκλήματα.
•    Τα εξωτερικά γυρίσματα της σειράς γίνονται στη Νέα Υόρκη, γενέτειρα του δημιουργού Ντικ Γουλφ και σύμφωνα με τον ίδιο «το τέλειο σκηνικό, μια λαμπερή πόλη, με αντιθέσεις και μια σκοτεινή πλευρά, τόσο γοητευτική αλλά και τόσο επικίνδυνη».
•    Για τα εσωτερικά γυρίσματα επιλέχθηκε το κτίριο που φιλοξενεί το αρχείο του τηλεοπτικού δικτύου NBC, στην περιοχή του Νιου Τζέρσεϊ.
•    Ο ηθοποιός Πίτερ Χέρμαν, που έχει υποδυθεί σε κάποια επεισόδια τον δικηγόρο Τρέβορ Λάνγκαν, είναι στην πραγματικότητα ο σύζυγος της Μαρίσκα Χάργκιτάι.
•    Σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού «Tv Guide», πολλές φορές οι πρωταγωνιστές της σειράς δέχονται τις ευχαριστίες ανθρώπων, που έπεσαν θύματα σεξουαλικής βίας, επειδή παρουσιάζουν τέτοιου είδους ιστορίες με σεβασμό και αληθοφάνεια.

Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα Μαρίσκα Χαργκιτάι 

•    Μετά από την επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο του 2001, το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, ζήτησε να αλλάξουν τα πλάνα με τους Δίδυμους Πύργους από τους τίτλους της σειράς. 
•    Στον 20ο κύκλο, η πρωταγωνίστρια Μαρίσκα Χαργκιτάι σκηνοθέτησε το 9ο επεισόδιο, φτάνοντας συνολικά στα 6 επεισόδια της σειράς, όπου υπογράφει και τη σκηνοθεσία.
•    Στο 22 επεισόδιο του κύκλου κάνει guest εμφάνιση ο ηθοποιός-ράπερ Snoop Dog.

Αστυνομική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2018-2019, που θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια

Πρωταγωνιστούν: Μαρίσκα Χαργκιτάι, Άις - Τι, Κέλι Γκίντις, Πίτερ Σκαναβίνο, Φίλιπ Γουίντσεστερ

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top