Στράτος Τζώρτζογλου για ατύχημα Μπάρμπα: «Σφάδαζε στους πόνους»

Όλα όσα περιέγραψε on air!

Καλεσμένος της Ελένης Τσολάκη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» βρέθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σοβαρό ατύχημα που υπέστη η καλή του φίλη και κουμπάρα, Βάνα Μπάρμπα.

Στο νοσοκομείο η Βάνα Μπάρμπα - Τι συνέβη;

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μαζί με τη Βάνα Μπάρμπα και την Καίτη Γαρμπή/ Φωτογραφία ndp

Θυμίζουμε πως η ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, έπειτα από κάταγμα στο πόδι που υπέστη.

Στράτος Τζώρτζογλου: Δείτε την επική τούρτα που έσβησε στα γενέθλιά του

«Κάποια πράγματα μερικές φορές δεν μπορείς να τα εξηγήσεις με τη λογική. Ξεκινήσαμε μια μέρα πολύ ωραία, μπήκαμε στο αμάξι εγώ, η Σοφία και η Βάνα. Πήγαμε στην Επίδαυρο να δούμε τον Προμηθέα Δεσμώτη, μια από τις ωραιότερες παραστάσεις αρχαίου δράματος που έχω δει. Όλοι ήμασταν χαρούμενοι και περήφανοι που κάποιοι έγραψαν αυτό το έργο. Εκπληκτικές ερμηνείας, σκηνικά, μουσική…

Την ώρα του χειροκροτήματος η Βάνα Μπάρμπα γλίστρησε. Την βλέπω να πέφτει σε τρεις φάσεις, διαδοχικές. Έπαθε κάταγμα στο πόδι, σφάδαζε από τους πόνους. Χειρότερο από πόνους γέννας. Αλλά εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η Βάνα σε όλη τη διάρκεια μέχρι να πάμε στο νοσοκομείο, προσπαθούσε να μας διασκεδάσει παρά τους πόνους της. Πολεμούσε με τους πόνους της αλλά το αντιμετώπισε με χιούμορ και θάρρος. Η ευγένεια της ψυχής της παρεξηγείται. Πέρα από αντράκι, έχει συμπόνοια για τους αδύναμους ανθρώπους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στράτος Τζώρτζογλου όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας της Βάνας Μπάρμπα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top