Στο νοσοκομείο η Βάνα Μπάρμπα - Τι συνέβη;

Η ανάρτηση στο Facebook

Δείτε όσα είχε πει πρόσφατα η Βάνα Μπάρμπα στο «Καλύτερα δε γίνεται»

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Βάνα Μπάρμπα και την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσω μίας ανάρτησής της στα social media.

Η γνωστή ηθοποιός, όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook, είχε ένα ατύχημα σε παράσταση που πήγε να παρακολουθήσει στην Επίδαυρο. Συγκεκριμένα, η Βάνα Μπάρμπα, γλίστρησε, έπεσε και θα χρειαστεί να χειρουργηθεί στο μετατάρσιο μέρος του ποδιού της.

Δείτε την ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα για το ατύχημα που είχε:

«Λοιπόν όσα φέρνει η στιγμή.. δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος.. Επίδαυρο εχθές σε μια μαγική παράσταση.. Προμηθέας δεσμώτης... με ενθουσιασμό το χειροκρότημα.. και μετά ένα αστείο γλίστρημα και...να το. το κακό.. πολλαπλά. Κατάγματα.. και τώρα εγχείρηση.. θα ήθελα να ευχαριστήσω το νοσοκομείο αργούς και τώρα τον κ Βουγιουκλάκη.. και τους θεράποντες γιατρούς στη Βούλα....κακό καλοκαίρι δύσκολο....πάμε παρακάτω.. έχει ο θεός...να μην ξεχάσω να πω πόσα γλυκά μου συμπαράσταση καν οι κουμπάροι μου Στρατός Σοφια ..και ο φίλος μου Παρις Αμοργιανος....τους ταλαιπώρησε τόσο...αλλά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ Χρήστο που πήγε και μας έφερε.. ο Έλληνας έχει φιλότιμο.. μέσα του. αυτό είναι τόσο πολύτιμο από τα λίγα που μας έμειναν...», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

βανα μπαρμπα νοσοκομειο

Να θυμίσουμε ότι η ηθοποιός είχε πρόσφατα σπάσει και το χέρι της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top