«Λείπει η Νατάσα. Πώς να ξαναγίνει το “Εμείς κι Εμείς”;»

Τα συγκινητικά λόγια του Αντώνη Ξένου

Μία από τις σειρές που ξεχώρισαν τη δεκαετία του ’90 ήταν και το «Εμείς και Εμείς»! Ήταν μία από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές παρέες που αγκαλιάστηκε από τους τηλεθεατές.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Αντώνης Ξένος, σε πρόσφατη συνέντευξή του ρωτήθηκε για το αν υπάρχει πιθανότητα η σειρά να επανέλθει μιας και πολλά σήριαλ κάνουν remake.

Αντώνης Ξένος

Αντώνης Ξένος

«Πώς να γίνει αυτό; Καταρχήν λείπει η Νατάσα… Επίσης δεν ξέρω αν είναι χρήσιμο και γόνιμο να μπούμε σε μια τέτοια περιπέτεια αναβίωσης αυτής της σειράς. Νομίζω πως όχι. Όταν κάνεις κάτι που έχει αφήσει ιστορία, δε θα βγει το ίδιο καλό αποτέλεσμα» ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν».

Η Νατάσα Μανίσαλη πέθανε σε ηλικία 55 ετών χτυπημένη από τον καρκίνο

Η Νατάσα Μανίσαλη πέθανε σε ηλικία 55 ετών «χτυπημένη» από τον καρκίνο

Να υπενθυμίσουμε πως η Νατάσα Μανίσαλη «έφυγε» από τη ζωή πριν από πέντε χρόνια σε ηλικία 55 ετών χτυπημένη από τον καρκίνο.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αποκάλυψε και τον λόγο που δεν τον έχουμε δει τα τελευταία χρόνια σε κάποιο σήριαλ. «Νομίζω ότι απλά δεν έτυχε. Δεν είναι ότι το επιδιώκω κιόλας, γιατί πραγματικά έχω πολύ φόρτο εργασίας με το θέατρο. Η φροντίδα σε αυτό είναι σχεδόν εικοσιτετράωρη. Δε μου ζητήθηκε εδώ και χρόνια να κάνω κάτι τηλεοπτικά. Θα το ήθελα ωστόσο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top